LIFESTYLE

Reghe a câștigat, Prodanca e furioasă că instanța a redus pensia alimentară pentru Bebeto: `Dacă a ajuns să ceară judecătorilor să stabilească cât se dea copiilor e tragic!`

Laurențiu Reghecampf ar avea un mega-salariu în Azerbaidjan, 40.000 de euro pe lună, și în primă instanță, antrenorul ar fi fost obligat să-i vireze lui Bebeto 7000 euro pentru pensie alimentară. Reghe a făcut însă apel și a câștigat. Tribunalul Ilfov a înlocuit cota de 1/3 din totalul veniturilor, cu suma fixă de doar 2000 euro lunar, scrie Click. În plus, Anamaria Prodan trebuie să-i plătească soțului și cheltuielile de judecată, de 9000 de lei.

Anamaria Prodan a răbufnit când a aflat decizia instanței. “Cere judecătorilor să stabiliească cât să plătească pensie pentru copilul lui? Nu vreau să particip la prostia lui Reghe! I-am spus și eu, și copiii, că este binevenit acasă să-și vadă copiii sau să-i ajute când și cu cât vrea!

Dacă a ajuns să ceară judecătorilor să stabilească cât se dea copiilor e tragic. Dar fiecare cum și cât poate. Ok, mi-a cerut cheltuieli de judecată, pentru faptul că el a deschis Ordonanța și el a cerut stabilirea pensiei?!

Judecătorii au hotărât cât să dea copilului lui și ca eu să achit cheltuielile de judecată?! La cât i-am dat în viața mea mai contează 2000 euro? E tragico-comic! Din toate punctele de vedere. Va ajunge rău cu tot ce face. Veți vedea traseul lui în foarte scurt timp.

CITEȘTE ȘI: Sentimentul de déjà-vu – experienţa ciudată pe care încearcă să o deslușească oamenii de ştiinţă / VIDEO

Tot ce am construit pentru el în 16 ani, a demolat inconștient în doar doi ani! Treaba și problema lui! Eu nu am treabă cu așa ceva. Avocatul meu se ocupă de tot. Mă lasă rece tot ce face. Eu îmi cresc copiii mândră cu capul sus și îi cresc în demnitate”, a spus Prodanca pentru Click!.

“Nu de mine strigă lumea că-s damă de companie, nu cu mine pune lumea video penibile, nu cu mine sunt pe piață poze pornografice. Așa că e viața și treaba lui ! Niciodată a noastră. Îndemn copiii să-l ierte și să-l sune. Dacă vrea să-i ajute bravo lui, dacă nu treaba lui. Pentru mine e mort și îngropat Reghecampf. Nu mă interesează nici să-i pronunț numele “, a mai spus Anamaria Prodan.

 

 

 

 

Comentarii: