LIFESTYLE

”Regina Blănurilor”, apariție șocantă! Flora Năstase a urcat pe Facebook poze în care apare desfigurată, ce a pățit vedeta

Flora Năstase, cunoscuta creatoare de modă pe care o știm cu toții drept ”Regina Blănurilor” din România, a vrut să le împărtășească fanilor ei ceea ce i s-a întâmplat. Așa că zilele trecute a postat pe Facebook câteva poze în care apare cu fața tumefiată, desfigurată total ca după o bătaie groaznică.

Apariția șocantă de pe rețelele de socializare n-a avut însă drept scop să-și sperie prietenii virtuali, ci să le povestească – în cazul în care pățesc același lucru, să nu se panicheze și să facă ceea ce a făcut ea.

Citește și: Inflamația cronică, cauza a 8 din 10 boli cu rata de mortalitate cea mai mare

Cauza, încă necunoscută

Iată ceea ce a povestit Flora Năstase, pe pagina ei de Facebook. În urmă cu câteva seri, s-a dus bine-merci la culcare, iar a doua zi de dimineață s-a trezit cu ochii umflați. Abia dacă mai vedea, avea edeme ca și când ar fi boxat toată noaptea într-un meci la categoria grea, atât erau de dureroase și de dure.

Evident că a intrat în panică, dar și-a dat seama că nu are de făcut decât un singur lucru. Și-a sunat medicul de familie care a chemat-o de urgență la cabinet, a consultat-o, asigurându-i toate condițiile cu privirea la partea de dezinfectare și protecție, și i-a prescris un tratament.

Ceea ce e însă extrem de bizar e că, deși tratamentul pe bază de antialergice și antiinflamatoare a avut rezultate imediate, iar edemele s-au retras, la analizele de sânge nu i s-a descoperit absolut nimic în neregulă. Practic, a fost tratat efectul, însă celebrul designer nu știe nici acum care a fost cauza.

 

 

 

 

Comentarii: