featured LIFESTYLE

S-a tras cortina pentru Alexandru Arșinel! Marele actor a părăsit scena vieții la 83 de ani

Vestea tristă a serii s-a confirmat: maestrul Alexandru Arșinel nu mai este printre noi, s-a dus, cum spunea cineva, într-o lume sigur mai bună. Actor fusese internat în ultimele săptămâni la Spitalul Universitar din București. Mai întâi, pe secția de chirurgie plastică și reparatorie. Apoi, de săptămâna trecută, îndrăgitul artist a fost mutat la Terapie Intensivă.

Starea de sănătate a maestrului s-a degradat din ce în ce mai mult, Arșinel s-a simțit din ce în ce mai rău, iar medicii au încercat să-l salveze, Fanatik susținând că suferea de o pneumonie severă și că fusese intubat.

Cel mai probabil, pe acest fond, cu problemele cardiace binecunoscute, cu teribilul său istoric medical, amintind aici doar transplantul de rinichi, operația pe coloană și diabetul, Alexandru Arșinel a cedat.

CITEȘTE ȘI: Boala care a răpus-o pe Stela Popescu afectează milioane de români: Simptomele apar foarte târziu

Alexandru Arșinel a murit astăzi, 29 septembrie, și a lăsat în urmă o avere impresionantă pentru cei doi băieți ai săi. Deținea 4 terenuri: o cotă parte din 2 terenuri la Dolhasca şi 2 terenuri integrale la Sinaia şi Samurcaş – Crevedia, 3 case de vacanţă şi un apartament la Bucureşti, cât şi un autoturism marca Toyota.

În vara anului 2020, Arșinel avea 12 depozite bancare, dintre care nouă în lei, două în euro şi altul în dolari, sumele totale fiind: 970.900 lei, 33.300 euro și 1558 dolari.

De asemenea, Arșinel a lăsat în urmă și o altfel de moștenire: roluri memorabile, scenete umoristice și o serie de discuri, muzica fiind una dintre marile pasiuni ale maestrului.

 

 

 

 

 

 

 

Comentarii: