REVIEW

Şase obiecte care îţi transformă casa într-un loc primitor şi relaxant

realsimple.com

Fie că abia te-ai mutat la casă nouă sau vrei doar să-ți faci casa să fie mai primitoare, iată 7 lucruri care îți vor însufleți spațiul de locuit.

1. Lumânări

Lumânările sunt cele mai simpatice piese decorative pe care le poți avea în casă în diverse forme, culori și arome, potrivit feminis.ro. Poți cumpăra pastile mici pe care să le împrăștii prin casă sau lumânări mai mari, de pus într-un candelabru, acestea îți vor face casa să fie mai luminoasă și mai primitoare. Însă nu uita să le stingi când te culci sau ieși la plimbare.

CITEȘTE ȘI: Mai ceva ca în filme: Cum arată şi ce dotări are casa lui Bill Gates

2. Poze înrămate

Pozele de familie, sunt cel mai la îndemână mod de a personaliza o casă. Ele îți aduc aminte de toate momentele frumoase petrecute împreună și le poți atârna pe pereți sau pune în raft și pe bibliotecă, pentru a însufleți un pic colțurile întunecoase.

3. Flori

Nu trebuie neapărat să primești flori pentru a te putea bucura de ele, ci te poți răsfăța singură cu câte un buchet din când în când. Dacă pui o vază cu flori la fereastră sau un ghiveci bine îngrijit, vei adăuga un plus de lumină și culoare casei tale.

4. Puișori

Puișorii de pernă sunt un mod subtil și foarte confortabil de a decora o încăpere. Dacă pui diverse pernuțe pe pat și canapea faci ca acea încăpere să pară mai frumoasă și confortabilă, mai luminoasă și mai primitoare, adaugi o pată de culoare sau completezi paleta cromatică.

5. Covor la intrare

Principalul scop al unui covoraș la intrarea în casă este ca oamenii să se șteargă pe picioare când vin de afară, dar dacă îl alegi pe cel potrivit, el poate adăuga un strop de dragoste în timp ce-ți decorează holul. Unele au mesaje drăguțe pe ele, altele doar un design interesant, dar ar fi în avantajul tău dacă ai putea îmbina plăcutul cu utilul măcar în acest caz.

CITEȘTE ȘI: 9 sfaturi pentru anotimpul rece: Cum să-ţi încălzeşti casa fără să te coste o avere

6. Ceas

Pare ceva de la sine înțeles că orice om are în casă un ceas, dar trebuie să înțelegi că este foarte dificil să te orientezi într-o casă dacă nu ai un reper vizibil. Pe lângă funcția utilitară, dacă alegi un ceas de perete amuzant, vei adăuga un plus de personalitate casei tale.

Comentarii: