LIFESTYLE

Semn divin sau închipuire?

Trăim vremuri deosebite, vremuri în care toată lumea avansează teorii, dă verdicte, suspectează scenarii sau pur și simplu se teme. În acest context a apărut și următoarea știre, care circulă pe tot mapamondul. Deasupra Sfântului Mormânt din Ierusalim s-au întâmplat unele evenimente pe care cei care au văzut imaginile le-au descris drept apocaliptice.

Alții au fost însă de părere că nu trebuie să exagerăm, cu atât mai mult cu cât panica și teoriile conspirației nu au efect benefic în lupta împotriva COVID-19 și cu responsabilizarea permanentă. Însă acum când distanțarea socială ține oamenii în case, apar tot mai mult situații de acest gen, mai ales pe fondul știrilor nefaste care vin dinspre toate colțurile lumii.

Citește și: Bolile care pot fi ‘citite’ în palmă: La ce trebuie să fii atent

”Sfârșitul lumii se apropie!”

Zilele astea s-a produs deasupra Sfântului Mormânt un fenoment atmosferic ”ciudat”. Un nor pe care cei care au fost martori l-au interpretat și i-au dat conotații, în funcție de starea ficăruia din acel moment, de credință sau de teama pentru viitorul apropiat.

Evident că, apărută în mediul online, internauții au comentat: ”Trebuie să fim mai buni și să încercăm să nu mai luăm în rîs semnele astea doar că le vedem pe internet dar o să le vedem si in realitate abia atunci va fi jale”, ”Trebuie să avem discernământ! Dumnezeu nu va veni acum pe norii cerului… Acum este începutul durerilor… Înșelătoriile lui antihrist”, ”Oameni buni cu toții suntem disperați și nervoși cu pandemia asta, sfîrșitul lunii e aproape”, ”CE 7 ÎNGERI AI LUI DUMNEZEU anunță apocalipsa și ultimul anunță venirea lui DUMNEZEU și cei ce nu cred o să se îngrozeasca de ce va vedea și ce îi va astepta”, au fost câteva dintre comentariile postate pe respectiva pagină de socializare.

Comentarii: