LIFESTYLE

Talent cu carul şi dorinţă cu paharul! Gabi Tamaş a comis-o din nou la o lună de când a ieşit din arest

Despre fotbalistul Gabriel Tamaş am avut întotdeauna o părere extraordinară. Şi nu ca zic eu, că asta nu are vreo greutate, dar o spun foste embleme ale fotbalului mondial: la timpul lui, Tamaş a fost considerat un mare talent, cu un potenţial excelent. Şi a avut chiar o cariera deloc rea, în condiţiile date.

Se schimbă însă radical situaţia în cazul personajului Tamaş. În ciuda faptului că e simpatic şi ştirea-bombă ar fi de fapt aia în care el nu mai bea, când se îmbată Tamaş este un pericol public, atât pentru el, cât şi pentru ceilalţi.

Fiul fostului şef al poliţiei din Braşov nu doar sparge termopane sau uşi de bloc sau sare la bătaie cu poliţiştii. Dar se urcă la volan şi rulează cu sute de kilometri la oră pe drumuri publice!

Citeşte şi: Cruciuliţele, icoanele sau CD-urile „antiradar“, sancționate DRASTIC de Codul rutier

Prins băut la volan, arestat în Israel

În urmă cu o lună, Tamaş a fost reţinut de poliţie în Israel după ce a fost prins beat la volan, conducând cu 205 kilometri la oră. A stat o săptămână după gratii, apoi a fost condamnat la arest la domiciliu şi a rămas fără permis pentru următorii 4 ani.

Din păcate, aşa cum nu a învăţat nici după episodul atacului la termopane, când a fost judecat pentru distrugere şi ultraj, nu a reţinut nimic nici după ultimul proces.

Tamaş s-a întors de curând la antrenamentele celor de la Hapoel Haifa, iar la o petrecere de Ziua Independenţei, a călcat iar pe bec. Patronul celor de la Hapoel Haifa, Yoav Katz, a povestit pentru one.co.il cum a fost sunat de Tamaş la miezul nopţii, care l-a înjurat şi i-a cerut să-i rezilieze contractul!

Citeşte şi: Când a devenit insultător degetul mijlociu. Scurtă istorie

Comisarul” Tamaş, dialog halucinant cu patronul lui Haifa

Povestea a început aşa, susţine Digisport. Că îndată ce a primit mesajul de la Tamaş prin care îi solicita rezilierea contracului, patronul lui Haifa l-a întreba pe fotbalistul de 35 de ani de ce ar vrea asta. Răspunsul a fost că echipa nu mai poate progresa!

“Mi-am dat seama că s-a întâmplat ceva pentru că el nu vorbeşte aşa şi m-am întors la birou în jurul orei 1.30. Am reuşit să vorbesc la telefon cu Tamaş. Era foarte diferit, de obicei îmi vorbeşte respectuos, îmi spunea “domnul preşedinte”, acum ţipa şi înjura.”, a spus Yoav Katz, care a doua zi a mers la antrenament şi a stat de vorbă cu coechipierii lui Tamaş.

“Mi-au spus că atunci când au ajuns la 10 seara, el avea deja un comportament ciudat. Tamaş şi-a cerut apoi scuze şi a acuzat că i-a fost pus ceva în băutură şi că a fost forţat să spună acele lucruri. Tamaş e un tip bun şi o persoană bună, însă nu poate rezista tentaţiei.”, a încheiat patronul israelian care vra să-l ducă pe fostul jucător al echipei naţionale la un centru pentru lupta împotriva depedenţei de alcool.

Comentarii: