X

Tortilla Española, un altfel de mic dejun

Tortilla Española, sau omleta spaniolă, este originara din Catalonia si a intrat in traditia culinara spaniola inca din secolul 17.

Se prepara foarte usor, fiind o combinatie intre cartofi prajiti si oua, si este foarte satioasa, fiind servita mai ales ca tapas – aperitiv, in Spania –  taiata in cuburi mici.

Timp preparare: 40 de minute

Nivel dificultate: usor

Foto: Pinterest.com

Care este starea ta de sănătate în funcție de CULOAREA urinei. Când trebuie să te îngrijorezi?

Ce boli va avea copilul dacă fumezi în timpul sarcinii: E foarte GRAV

Produsele COSMETICE pe care este bine să le ții în FRIGIDER

Ingrediente:

Foto: Pinterest.com

Mod de preparare:

Spalati si curatati cartofii. Taiati-i in cuburi mici. Puneti intr-o tigaie uleiul de masline si prajiti cartofii, acoperind tigaia. Daca preferati o abordare mai usoara, puteti fierbe cartofii.

Intre timp, bateti bine ouale. Adaugati sare, patrunjel si orice alte condimente mai preferati. De asemenea, puteți adăuga orice alte ingrediente vă plac, de la diverse legume (broccoli, ciuperci etc) până la mezeluri.

Cand cartofii sunt gata, puneti-i intr-un castron si amestecati-i cu ouale batute. Apoi, in tigaie puneti omleta spaniola in uleiul incins – care, ATENTIE!, trebuie sa fie putin.

Ce PREȚ are oja folosită de 28 de ani de Regina Elisabeta

Care sunt SINGURII bărbați din zodiac în care poți să ai ÎNCREDERE

Vrei să cheltuiești mai puțin pe mâncare?

Lasati-o sa se coaca bine, cate 2-3 minute pe fiecare parte. Lasati-o sa se raceasca 10 minute inainte de a o servi. O puteti taia in cuburi mici si servi ca aperitiv.

Iată mai jos câteva sugestii de prezentare:

Foto: Pinterest.com
Foto: Pinterest.com
Foto: Pinterest.com

Obiceiuri alimentare pe care trebuie să le introduci în BUCĂTĂRIA ta

Antidoturi naturale pentru dezechilibrele hormonale

5 BĂUTURI digestive pe care trebuie să le servești după o masa copioasă

Poftă bună!

Bugetul.ro

Blacknews.ro

StiripeSurse.ro