FRUMUSETE

Produsele COSMETICE pe care este bine să le ții în FRIGIDER

 

Majoritatea produselor cosmetice necesită anumite condiții de păstrarea pentru a-și menține intacte proprietățile, pe parcursului întregului ciclu de uitlizare. Unele dintre ele însă este indicat chiar să le ții în frigider.

Iată care sunt acestea și de ce este bine să recurgi la acest truc.

Măștile pentru față

Aceste produse de infrumusetare pot fi si este chiar indicat in anumite cazuri sa fie tinute in frigider. Mai ales persoanele care se confrunta cu probleme precum iritatiile si roseata dupa aplicarea acestor produse, ar trebui sa incerce aceasta metoda. Este un truc la care poti apela si tu.

Parfumul

Daca doresti ca parfumul tau sa aiba acelasi miros ca atunci cand l-ai desigilat, este bine sa pui parfumul in frigider pentru ca astfel va fi evitata oxidarea produsului aparuta in urma expunerii la lumina sau la temperaturile mult prea ridicate.

Michelle Obama, în ținută lejeră și sexy!/ TOSCANA

Outfit-urile verii 2017 care fac FURORI pe Instagram

Creionul pentru ochi

Daca vei recurge la acest truc, atunci iti va fi mult mai usor sa aplici creionul pentru ochi. Acesta se poate topi, in ciuda faptului ca este tinut la temperaturi normale. Iar daca il vei pune in locuri in care temperaturile sunt ridicate, atunci se va topi cu siguranta. De aceea este bine sa il tii in frigider, oricat de neobisnuit pare lucrul acesta.

Foto: Pinterest.com

Cremele pentru ochi

Daca vrei sa scapi de cearcanele suparatoare, atunci ai putea incerca acest truc. Daca vei pune cremele de ochi in frigider, atunci temperatura scazuta a cremei va duce la contractia vaselor de sange. Rezultatul? Cearcanele dispar, iar inflamatia din jurul ochilor va fi redusa.

Cum se prepară CORECT sparanghelul

Gafa UIMITOARE făcută de Ivanka Trump: ”Cine este acest sfânt?”

Rujul

La fel ca in cazul creionului pentru ochi, mai ales in anotimpurile calde, este bine sa tii rujul sau balsamul pentru buze in frigider. Astfel, aceste produse nu se vor topi. In plus, iti va fi mult mai usor sa le aplici. Asta pentru ca textura lor va fi mai putin cremoasa.

Lucrurile care îţi influențează în mod INCONȘTIENT comanda la restaurant

Controversă în jurul noii jucării la modă,”Spinner”. Îi calmează sau nu pe cei mici?

Trucul care îţi face ziua mai frumoasă: Ce se întâmplă dacă mănânci 10 migdale pe zi

Cosmeticele făcute doar din ingrediente naturale

Aceste produse ar trebui tinute in frigider tocmai pentru ca sunt facute din ingrediente naturale si nu au in compozitie deloc conservanti. Astfel, nu numai ca isi vor pastra nealterate proprietatile, dar vor fi tinute la distanta de microbi si bacterii.

Comentarii: