LIFESTYLE

Gafa UIMITOARE făcută de Ivanka Trump: ”Cine este acest sfânt?”

Fiica preşedintelui Donald Trump, Ivanka Trump, a reuşit să facă o gafă care i-a scos din minţi pe fanii lui Lazio: aceasta a presupus că fostul atacant al echipei lui Radu Ştefan, Giorgio Chinaglia, este un sfânt creştin.

Aflată la restaurantul „Le cave di Sant’Ignazio”, Ivanka a văzut pe unul din pereţi mai multe fotografii religioase, iar lângă aceastea se afla şi o poză a lui Chinaglia, cu privirea spre cer.

„Cine este acest sfânt?”, a fost întrebarea pusă de fata celui mai important om de pe Planetă, susţine huffingtonpost.it.

Aflată în prezenţa soţului ei, Jared Kushner, Ivanka fost lămurită pe loc de proprietarul localului, Luigina Pantalone. „I-am explicat că nu era un sfânt. Era un mare campion al echipei de fotbal Lazio”.

Te tratezi cu „doctorul Google”? Vezi ce RIȘTI!

Obiceiul care-ţi poate prelungi viaţa: Ce trebuie să facă când te trezeşti dimineaţa

Lucurile pe care NU le spune NIMENI când vine vorba de sex

Giorgio Chinaglia s-a născut la data de 24 ianuarie 1947 la Carrara, în Italia, şi a decedat 65 de ani mai târziu, în Florida.

Vezi mai jos întreaga GALERIE FOTO:

El a evoluat pentru Lazio în perioada 1969-1976 şi a câştigat unul dintre cele două titluri de campioană în Serie A ale clubului, în stagiunea 1973-74.

În 209 meciuri disputate pentru laziali, Giorgio a înscris nu mai puţin de 98 de goluri. În afară de titlul menţionat mai sus, acesta a mai câştigat şi Coppa delle Alpi (1971).

Autostrada din România pe care NU va merge nicio mașină/ VIDEO

Ce NU știai despre femeile DEPENDENTE de sex

Ce sfaturi sexuale primeau tinerele în secolul trecut…

După ce a plecat de pe Olimpico, internaţionalul italian cu 14 selecţii şi 4 goluri pentru Squadra Azzurra, a ajuns la New York Cosmos, unde a câştigat 4 titluri în 7 ani.

Comentarii: