FRUMUSETE

Mâncărurile care îți DISTRUG fața! DE CE ai tenul plin de coșuri și pete

Foto: Pinterest.com

 

Fiind practic primul contact vizual cu orice persoană pe care o întâlnim, nu este niciun secret faptul că nu numai femeile, ci și bărbații își doresc un ten curat, frumos și fără riduri. Se spune că un ten frumos reflectă sănătatea individului, dar pentru a obține o piele curată și luminoasă trebuie luate în considerare atât obiceiurile legate de modalitatea și produsele de îngrijire folosite, dar mai ales obiceiurile ce țin de stilul de viață, de alimentație.

Frumusețea pielii, în general, și a tenului, în particular, depinde de rutina de îngrijire, însă impactul cel mai mare asupra pielii o au stilul de viață și alimentația.

Dacă vrei să ai un ten frumos și curat, atunci este bine să eviți anumite mâncărurile care îți distrug fața. Mai jos vei găsi o listă cu 7 alimente care nu fac bine tenului, potrivit andreilaslau.ro.

Pâinea albă

Trebuie evitată și dacă vrei să scapi de kilogramele în plus, dar și pentru că distruge tenul. Este bogată în glucide, care sunt nocive pentru piele.

Foto: Pinterest.com

De asemenea, este bine să eviți cartofii și produsele fast food. Pentru un ten frumos și sănătos, fără acnee, este bine să ai un indice glicemic normal. De aceea este indicat să consumi pâine integrală, fasole și legume.

Tipurile de grăsimi corporale și cum poți scăpa de ele! / STUDIU

De ce este INDICAT să dormim cu o pernă între genunchi

MOTIVELE pentru care femeile nu ajung la plăcerea SUPREMĂ…

Sarea

Dacă vei consuma prea multă sare, atunci corpul tău va reține lichide. Iar lucrul acesta se poate observa și la nivelul feței. Așa că, pentru a nu ți se umfla fața, este bine să consumi sare cu moderație.

Foto: Pinterest.com

Lactatele

Deși aduc multe beneficii organismului, din cauza consumului acestor alimente poate să apară acneea. Mai multe studii au demonstrat că există o legătură între acnee și lactate.

Foto: Pinterest.com

De ce SALATA VERDE ne face MAI MULT RĂU decât carnea?

NU îți ignora instinctul! Vezi când este bine să îți asculți INTUIȚIA

Lucrurile pe care le regretă cei mai mulți, la bătrânețe

Alcoolul

După ce consumi alcool, te deshidratezi. Același lucru se întâmplă și cu tenul tău, care va începe să pară obosit și fără strălucire. În plus, vasele de sânge de la nivelul feței se vor dilata în urma consumului de alcool.

Foto: Pinterest.com

Dulciurile

Zahărul în exces este responsabil pentru apariția ridurilor și pentru lăsarea pielii. Așa că, pentru a nu avea un ten îmbătrânit, este bine să nu mănânci prea multe dulciuri și să ții sub control nivelul zahărului din sânge.

Foto: Pinterest.com

Cum știi că mănânci PREA MULT dulce. Semnele arătate de propriul organism

Telemeaua de SIBIU/ Cum se păstrează şi cum o DEOSEBIM de falsurile de pe piaţă

Sănătatea din farfurie/ 3 REȚETE INEDITE: suc, salată și vin de pătrunjel

Prăjelile

Din cauza alimentelor prăjite poate să apară acneea. Mai mult decât atât, sunt responsabile pentru îmbătrânirea tenului. Așa că încearcă să eviți prajelile, care nu sunt sănătoase și nu sunt indicate nici în cazul celor care vor să scape de kilogramele în plus.

Foto: Pinterest.com

Te trezești noaptea? Ce probleme de sănătate poate ascunde ORA la care te trezeşti!

Te tratezi cu „doctorul Google”? Vezi ce RIȘTI!

Obiceiul care-ţi poate prelungi viaţa: Ce trebuie să facă când te trezeşti dimineaţa

Mezelurile

Carnea procesată are multă sare, conservanți și grăsimi. Mezelurile nu aduc nutrienți organismului. În schimb, aduc numeroase probleme la nivelul tenului. Evită aceste alimente și optează pentru carnea sănătoasă, gătită de tine.

Foto: Pinterest.com

Comentarii: