LIFESTYLE

Ultimele aplauze pentru ”lordul” scenei românești! Ion Dichiseanu a fost înmormântat cu onoruri militare

Marele actor Ion Dichiseanu a fost condus astăzi la cimitirul Bellu pe ultimul drum, în aplauzele a peste 200 de oameni. Maestrul a fost înmormântat cu onoruri militare, iar atunci când sicriul cu trupu-i fără viață a fost coborât în mormânt, au fost trase 3 focuri de armă.

Ceremonia s-a desfășurat simplu, decent, așa cum și-a dorit familia actorului iubit de milioane de români. Cele mai dragi ființe, nepoata, fiica și fosta soție au ales să-i aducă un omagiu special: au fost îmbrăcate în alb, iar micuța a avut pe cap o șapcă de căpitan, așa cum purta mereu bunicul ei.

De altfel, Anastasia și bunica ei, Simona Florescu, au mai purtat și câte o eșarfă mov, precum făcea elegantul artist.

CITEȘTE ȘI: Boala care a răpus-o pe Stela Popescu afectează milioane de români: Simptomele apar foarte târziu

Omagiat de multe personalități

Actorii Valentin Teodosiu, Eugen Cristea, Tudorel Filimon, Răzvan Bănică, fosta gimnastă Sandra Izbaşa, cântăreţul Paul Surugiu – Fuego, au aprins o lumânare în foaierul teatrului Nottara, acolo unde sicriul cu trupul neînsuflețit a fost depus vineri.

Iar la înmormântare și-au făcut apariția și oameni, persoane public din afara industriei filmului. Ilie Năstase, Mitică Dragomir sau Gigi Becali și-au luat adio de la inegalabilul artist.

„Aveam așa o prietenie cu el, mai venea pe la mine, mai vorbeam. Era credincios, dar nu cred că mergea la biserică. Să-l ierte Dumnezeu” a spus Gigi Becali, la ieșirea din capelă.

 

 

Comentarii: