LIFESTYLE

Vali Vijelie şi-a spălat păcatele în râul Iordan! Îndrăgitul manelist a fost mare Don Juan, dar acum a luat calea credinţei

Să iubeşti două femeie, să nu ştii pe care-o vrei”… E clar că dacă auzi versurile, te gândeşti imediat la Vali Vijelie, dar nu doar pentru că celebra manea este a lui, ci şi pentru faptul că l-a reprezentat, oarecum, pe cântăreţ.

Concret, Vijelie a fost protagonistul unui triunghi amoros, şi nu o spunem noi, o spun tabloidele. Plus că scandalul cu presupusa amantă, când artistul s-a urcat ca o… vijelie pe capota maşinii de a fost nevoie să se ajungă la poliţie, a fost pe toate posturile tv.

Se pare însă că Vali Vijelie este deja un fost Don Juan, devenit un familist convins. Şi nu doar atât, pentru că a și luat calea credinței. Mai întâi, a bătut drumuri multe către mânăstirea Ghighiu de lângă Ploieşti, unde a mers în genunchi către icoana Maicii Domnului Siriaca. Iar măicuţa Lavrenţia i-a dat şi cheia de la altar. Apoi, anul trecut, Vijelie, pe numele real Valentin Rusu, a ajuns pe Muntele Athos unde a primit semne divine care l-au făcut să se apropie şi mai mult de cele sfinte.

Citeşte şi: Legea BACȘIȘULUI în lume: reguli, procente și unde nu trebuie să-l dai

Vijelie, pe Muntele Tabor

Luna trecută, Vali Vijelie a făcut un pelerinaj de două săptămâni în Israel. Artistul s-a rugat pentru sănătate şi a luat la rând toate locurile sfinte. A mers pe Muntele Tabor, apoi la Nazaret, Betleem, Hozeva, Ierihon și Ierusalim, unde s-a închinat la mormântul lui Iisus, dar și la mormântul Maicii Domnului.

Nu a ratat ocazia să ajungă şi pe malul râului Iordan, în locul unde s-a botezat Mântuitorul. I-a cerut şi el preotului ortodox care era cu grupul să îl boteze, iar dorinţa i-a fost îndeplinită. Doar că ritualul a fost un pic diferit, pentru că apele râului erau ieşite din matcă de la ploaie, aşa că pelerinii nu au fost lăsaţi să coboare în apă. Vijelie a fost botezat cu busuioc înmuiat în apa Iordanului.

Comentarii: