LIFESTYLE

Veste-şoc în lumea mondenă! Andreea Marin, de urgenţă pe masa de operaţie, ce i-au spus medicii

AlistMagazin

Când părea că viaţa Andreei Marin devine de-a dreptul idilică, iată că vestea pică în show-bizz ca un trăznet. Căci nu degeaba este Andreea „Zâna Surprizelor”…

Vedeta tv nu are altă opţiune decât să ajungă iar la bisturiul medicilor care i-au descoperit o formaţiune tumorală în zona cervicală. Acum, după ce diva a fost, nu cu mult timp în urmă, suspectă de cancer, această informaţie, confirmată chiar de ea însăşi, are darul de a agita puţin publicul Andreei Marin. Iar zâna, în stilu-i binecunoscut, i-a asigurat că va trece cu bine peste aceste momente delicate.

Citeşte şi: Planta din România care distruge în timp record celulele canceroase

Urmează operaţia pe coloană

Problemele de sănătate ale Andreei Marin nu mai sunt un secret. Zâna a recunoscut cam tot, de fiecare dată. De la depresia post partum care a dus-o în pragul sinuciderii până la durerile grave la coloane sau suspiciunile de cancer.

Aşa că şi de data aceasta, vedeta TV recunoaşte, la „Răi da’ Buni” suferă și că nu are altă opţiune decât operaţia pe coloană. Este departe de a fi o formalitate, dar nu este nici o intervenție care să-i pună viața în pericol, încearcă ea să-şi linişteaşcă apropiaţii.

Astăzi am făcut RMN-ul…(…) Nu e o formațiune care să mă ducă cu gândul către probleme. Am o cocoașă care nu e bine să fie în zona cervicală. Peste o lună voi face operația”, este anunţul făcut de Andreea Marin, care a avut de trecut momente delicate chiar şi când a efectuat examenul RMN. A fost în pragul unui atac de panică, în timp ce era în acel aparat, nu mai putea respira şi a fost nevoie ca medicii şi asistentele să o liniştească.

Dar aşa cum ne-am obişnuit, Andreea spune că nu are mari emoții, mai ales că prin grija pe care o poartă corpului său vrea să dea un exemplu copiilor.

„Nu mă panichez, dar sunt un om practic și rămân în felul acesta și în privința problemelor de sănătate. Eu sunt de părere că e mai bine să știu mai din timp, când pot să fac ceva. Am vreo 5-6 operații, făcute de nevoie, nu te joci când e vorba de sănătate. Avem datoria și față de copiii noștri să le arătăm că așa trebuie făcut”, încheie Andreea Marin.

 

Comentarii: