LIFESTYLE

Vica Blochina, coșmarul locatarilor din bloc! Fosta amantă a lui Pițurcă riscă să piardă apartamentul cumpărat de antrenor pentru că nu-și plătește întreținerea

Despre Vica Blochina știe toată lumea că a făcut un copil cu Victor Pițurcă, fostul selecționer al naționalei. De altfel, așa și-a și câștigat notorietate, după ce povestea a devenit publică pentru faptul că l-a acționat în judecată pe Pițurcă pentru paternitate și pensie alimentară.

Înainte de asta însă, Pițurcă avusese grijă să-i cumpere Vicăi Blochina și o mașină de teren, dar și un apartament luxos, în valoarea de câteva sute de euro. Apartament pe care fosta balerină de la Melody ar cam vrea să-l vândă pentru că ar cam fi ajuns la fundul sacului.

Doar că socoteala Vicăi ar putea fi încurcată de faptul că ar cam uita frecvent să-și plătească întreținerea. Și nu e prima dată când se trezește cu hârtie lipită de ușă prin care era somată să-și plătească datoriile.

“Nu am plătit întreţinerea, iar la începutul anului am primit 144 de milioane la întreţinere! Mă trezesc după Sărbători cu hârtia lipită de uşă şi mi-am sunat avocatul şi mi-a spus cât trebuie să plătesc, altfel voi fi executată din casă. Când m-am dus la bancă am făcut și poza la bani, ca sa nu mai fac greșeala asta. Cred că vreau să mă mut în chirie, că ies mai ieftin”, a spus chiar Vica Blochina, la tv.

Citește și: Când a devenit insultător degetul mijlociu. Scurtă istorie

Se plânge că nu-i mai merge bine

Anul trecut, contractele Vicăi s-au mai rărit, așa că gurile rele spun că fosta dansatoare cerea bani pentru orice apariție tv, orice interviu, prima întrebare nu era despre ce anume se vorbește, ci care este bugetul.

Totul a culminat cu povestea în care blonda a ajuns pe toate tabloidele, după scandalul cu fostul iubit, un scandal urât, în care bărbatul o acuza că ”i-a mâncat” banii. Vica, în schimb, n-a recunoscut nimic, ba a mai ajuns și să facă plângere la Poliție.

„Eu nu știu ce se întâmplă. Anul trecut a fost praf din punct de vedere cu prietenii, prietenele. Ori am făcut eu prea multe greșeli… Partenera mea de afaceri m-a furat, prietena mea cea mai bună m-a trădat că s-a culcat cu fostul meu. Am ajuns să fac plângere la Poliție. Ce s-a întâmplat cu mine și cu viața mea. M-au durut mult lucrurile acestea. Nu pot să iert, niciodată. Furtul e ok, asta s-a întâmplat, poate a fost o neînțelegere. Anul acesta ce s-a întâmplat, m-a durut, mai ales asta cu prietenele mele”, a mai spus Vica Blochina.

 

Comentarii: