FRUMUSETE LIFESTYLE

Viorica de la Clejani are un ten de bebeluş, dar spune că îşi face singură cremele pentru faţă! Foloseşte un igredient la care nici nu te gândeai!

A slăbit spectaculos, şi-a mai făcut câte o intervenţie pe ici, pe colo, şi mereu spune că dacă ar fi după ea, ar sta numai pe la cabinetul esteticianului.

Dar cum timpul înseamnă bani, şi liber nu prea are, Viorica de la Clejani a găsit soluţia ideală. Îşi face singură poţiunile pentru faţă şi se jură că are o piele perfectă fără să apeleze la botox sau să abuzeze de proceduri invazive sau non-invazive.

Citeşte şi: Secretul pe care nu l-ai ştiut până acum: Vrei să mănânci cartofi prăjiţi, pizza şi ciocolată fără să te îngraşi?

Trucurile Vioricăi, secretele frumuseţii

Înainte să dezvăluie marele secret, cea mai cunoscută voce din muzica de petrecere la momentul actual spune că există ceva ce e sfânt pentru ea: ritualul de demachiere. Nu sare niciodată etapa demachierii înainte de culcare, spune Viorica de la Clejani pentru Click.

Procesul de pregătire al cremelor nu este unul prea complicat sau pretenţios, explică artista. Ş ingredientele sună atât de banal sau ciudat chiar.

„Îmi pregătesc singură, acasă, o cremă din seu de oaie sau untură de porc. Pun seul de oaie la topit, pe aragaz, apoi îl deșert într-un borcănel și îl las să se răcească. Adaug câteva picături de ulei esential de cocos sau de vanilie și crema-i gata. Se păstrează foarte bine la frigider.”, spune cântăreaţa.

E important de ştiut că aceste creme nu trebuie făcute în cantităţi mari şi nu trebuie ţinute mai mult de trei zile. Dar Viorica mărturiseşte că mai are şi alte secrete pentru o piele fără cusur.

Pentru față și corp, soţia lui Ioniţă de la Clejani foloseşte doar săpun de casă. “Este un săpun pe care îl pregătesc bunicile, la țară, și mi-l trimit la București. Este un săpun sută la sută natural, care conține plante, precum sunătoarea sau rostopasca.”, zice Viorica.

Şi vă mai dă un pont: niciodată nu se spăl pe față sau pe corp cu apă fierbinte, ci doar cu apă rece. Plus că atunci când are timp, foloseşte pe faţă comprese cu gheață”

Comentarii: