LIFESTYLE

2017/ Trenduri vestimentare pentru doamnele de peste 50 de ani

Prima regulă care îmi vine în minte, atunci când vorbim despre o femeie de peste 50 de ani, este îndemnul de a uita de acele articole de îmbrăcăminte largi, cu care oricine pare neglijent îmbrăcat și care te trag, pus și simplu, în jos. La 50 de ani viața este la fel de frumoasă; într-adevăr, depinde de fiecare dintre noi să nu ne-o urâțim singure.

Încercați să vă cumpărați numai articole vestimentare care vă fac să emanați prospețime și deschidere, cum ar fi topurile în culori puternice, strălucitoare, pline de viață;  sau, cel puțin, adaugați la piesele din garderoba deja existentă accesorii luminoase, cu detalii care să iasă în evidență.

Nu purtați nicodată haine monotone și plictisitoare, mai bine încercați fie stilul elegant, cu derivatele sale, romantic, floral sau pastelat, fie, dacă tonusul vă permite acest lucru, stilul slim-fit. Personal, eu vă sfătuiesc să încercați să vă accentuați formele corpului și să purtați articole pe corp, chiar dacă unele dintre aceste articole par a se potrivi doar generației tinere.

Poate sună ciudat, mai ales dacă garderoba dumneavoastră este formată doar din topuri drepte, fără nicio formă, pulovere pătrățoase, bluze largi și pantaloni drepți. Totul depinde însă de gusturile și de formele corpului dumneavoastră. Oricum, puteți încerca o bluză cambrată petrecută sau stilul înpachetat ( haină peste haină), pentru a adăuga o notă individuală și elegantă a ținutei dumneavoastră.

Că tot am vorbit de topuri și pulovere, când mergeți la cumpărături, indicat este să căutați articolele din cașmir, mohair sau alte asemenea fire bogate.

De asemenea, am observat că unele femei îmbracă doar cadrigane lungi, care parcă lungesc și mai mult întreaga ținută. Nu e deloc bine!

Cel mai important pentru garderoba unei femei de peste 50 de ani este să aleagă acele articole care ilustrează spiritul ”fără vârstă”. Acest lucru vă va face să arătați mai tinere cu 10 ani. Garantat!

Pentru a vă da unele idei, iată câteva combinații vestimentare în top în 2017, dintre care, cu siguranță, se va găsi ceva care să se potrivească stilului dumneavoastră.

Alegere plăcută!

Comentarii: