LIFESTYLE

2020, anul primei medalii olimpice la tenis de masă

Tenisul de masă românesc a început anul 2020 cu gândul la o medalie olimpică, singura care îi lipsește din palmares. Elizabeta Samara, Bernadette Szocs și Ovidiu Ionescu sunt hotărâți să își împlinească visul la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Elizabeta Samara este cea mai medaliată tenismenă din România aflată în activitate. Cu cinci titluri europene în palmares, Samara își dorește să aibă și sprijin divin la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

„Ne-am obișnuit cu presiunea, cu asta ne hrănim. Avem nevoie și de puțin noroc la tragerea la sorți a tabloului, să picăm cu oricine dar nu cu China. Echipa este mai matură acum, ne dorim mai mult și simțim că este momentul nostru.”, spune Elizabeta Samara, multiplă campioană europeană la tenis de masă.

Citeşte şi: Visul oricărei femei! Mănâncă MULT, NU face sport și… NU se îngrașă! Ce au descoperit cercetătorii

Bernie, campioana frumuseţii

Dublă campioană europeană cu echipa, Bernadette Szocs consideră că a venit timpul pentru un titlu continental și la individual. „Visul este să luăm o medalie la Jocurile Olimpice. La o lună după Jocurile Olimpice sunt Europenele și îmi doresc să devin campioană europeană la simplu, la dublu și la dublu mixt.”, spune Bernadette Szocs, campioana europeană la tenis de masă care poate câştiga oricând şi un concurs de frumuseţe.

Șansele tenisului de masă românesc la o medalie olimpică la Tokyo sunt multiple. „Privesc cu încredere la anul 2020, cred că tenisul de masă românesc are capacitatea să obțină o medalie la Jocurile Olimpice. Nu știu de unde va veni, la dublu mixt, ori la echipe, ori la individual.”, spune Ovidiu Ionescu, vicecampion mondial la tenis de masă.

Comentarii: