LIFESTYLE

Anamaria Prodan, la întrecere cu Reghecampf? Ce spune despre tânărul cu care a făcut Revelionul

Chiar dacă legal e încă soția lui Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan face orice ca să le demonstreze oamenilor că-și trăiește și ea viața de femeie liberă.

Evident că lumea vorbește pe la colțuri cum că celebra impresară e cumva la întrecere cu Reghe, după ce acesta a făcut pictorial cu amanta cu care a început o altă viață mai de mult, și cu care acum se afișează fără probleme.

Anamaria Prodan a stârnit curiozitatea tuturor după ce a urcat poze în care apare de Crăciun și de Revelion alături de un tânăr om de afaceri. Evident că, în stilul ei, Prodanca și-a lăudat amicul din fotografii.

„Da. Este adevărat. Se numește Tudor Oroș. Un bărbat super inteligent. Integru. Deștept. Un bărbat care conduce un grup de firme internațional puternic! Pe mine m-a impresionat foarte mult viziunea lui Tudor și a grupului prin care vor da acces gratuit la educație World Class familiilor dezavantajate prin programul 1 for 1. Adică pentru fiecare client plătitor, vor da acces unui copil dintr-o familie cu venit sub media pe țara din care provine”, a spus Anamaria Prodan pentru SpyNews.ro.

CITEȘTE ȘI: Când a devenit insultător degetul mijlociu. Scurtă istorie

”Fraierii or să dispară!”

În plus, Anamaria Prodan a ținut să precizeze că este liniștită acum, în contextul în care s-a înconjurat doar de oameni de calitate.

„V-am spus, viața mea merge înainte frumos. Dumnezeu a dat deoparte nenorocirile și urâțenia din viața mea. Acum pot sta liniștită că am alături de mine oameni serioși, profesioniști, care fac cinste societății! Mă bucur că l-ați analizat pe Tudor. Nu este sezonier în Dubai:) Este mândria românilor!“ ,a adăugat vedeta.

Care în prag de Revelion, a postat un mesaj cu subînțeles. „Sunteţi gata pentru 2022? Eu sunt, baby! Acest an va fi perfect. Promit! Fraierii or să dispară”, a scris Prodanca pe rețelele de socializare.

 

 

 

Comentarii: