REVIEW

Trei metode alternative de epilare. Scapă de aparatul de ras, cu ajutorul unor soluţii naturale

teotrandafir.com

Vara este momentul rochiilor lejerele, al topurilor îndrăznețe și al costumelor de baie minuscule, însă toate acestea vin și cu problema epilării. Dacă folosești lama de ras, înseamnă că și tu te-ai confruntat cel puțin o dată cu iritații sau fire de păr crescute sub piele. Și partea proastă este că părul crește repede, foarte repede. În prezent, aproximativ 77% dintre femei încă folosesc această metodă de epilare. E momentul să uiți de lama de ras și să încerci alte metode.

Iată câteva alternative naturale care promit să te scape de părul inestetic.

1. Zahăr și suc de lămâie

Această soluție este ideală pentru a scapă de părul facial. Amestecă o cană de zahar, cu ¼ cană de miere și două linguri de zeamă de lămâie. Trebuie să obții o pastă ce seamănă cu ceara încălzită. Amestecă ingredientele și pune-le în cuptorul cu microunde pentru două minute. Lasă-o să se răcească înainte de a pune amestecul pe piele.

CITEȘTE ȘI: Combinația surpriză! Uleiul de măsline și sucul de lămâie, efecte extraordinare pentru sănătate și frumusețe

Deși procesul este similar cu cel al epilării cu ceară, adică este destul de dureros, rezultatele pot dura până la patru săptămâni. Mai mult decât atât, acidul din lămâie acționează și ca un agent de înalbire, ajutând la decolorarea părului, potrivit clickpentrufemei.ro.

2. Ou și amidon de porumb

Poți folosi această pastă pentru a scăpa de părul de la subraț. Ai nevoie de un albuș peste care trebuie să adaugi o jumătate de lingură de amidon de porumb și o lingură de zahăr. Amestecă ingredientele, aplică amestecul astfel obținut pe piele și lasă-l să se usuce. Apoi trage cu putere.

CITEȘTE ȘI: De ce trebuie să bem apă cu lămâie dimineaţa: Sfaturi importante ale specialiştilor

3. Lapte și turmeric

Te poți epila și cu lapte și turmeric! Nu te-ai fi gândit, nu-i ala? Amestecă 3 linguri de turmeric cu una de lapte. Aplică pasta și lasă să se usuce timp de 20-30 de minute, apoi îndepărteaz-o de pe piele folosind un prosop ud, cu mișcări circulare. Repetă acest truc și vei observa că firul de păr devine mai subțire și va crește mai greu.

Comentarii: