LIFESTYLE

Gigi Becali s-a testat de coronavirus și a ieșit negativ! De ce nu îi este frică de virusul ucigaș, ce crede că îl apără

În plină pandemie de coronavirus, Gigi Becali își păstrează același discurs. Nu se teme de virusul care a infectat planeta, dar de dragul familiei, a făcut două teste pentru COVID-19, la ambele rezultatul fiind negativ.

„M-am testat de două ori. A venit un doctor acasă și a luat la toată familia. A luat de două ori, toată lumea e sănătoasă. Eu râdeam, dar am zis hai să îl fac. La mine oricum nu are cum să fie pozitiv, nu se apropie coronavirusul, merg zilnic la liturghie. Mai ales acum, în post, când m-am împărtășit de vreo patru ori. Îmi mai e mie frică de cineva?”, a declarat Gigi Becali la România TV.

CITEȘTE ȘI: Avertismentul medicilor germani: Mănușile pot crește riscul infecției cu COVID-19

Cum iese Becali din casă, în fiecare zi, fără declarație

În noaptea de Înviere, Gigi Becali a făcut pe voluntarul și a împărțit lumină oamenilor aflați în trafic în zona Pipera. Dar afaceristul a povestit tot la România TV cum de poate ieși zilnic din casă pe timp de ordonanță militară, fără ca să completeze declarația pe propria

„În fiecare zi sunt la biserică preotul, doi călugari și eu. Eu sunt la strană, ca și ajutor, să ajut biserica. Am hârtie de acolo. Fetele și nevasta nu ies din casă. Mă doare sufletul de ele, dar mă doare și de oamenii celilalți… Și așa suntem amărâți, lucrăm sclavi la toate popoarele lumii, acum să ne dai și boala asta… Oricum, pe noi ne-a cam ocolit Dumnezeu. Avem cazuri puține”, a mai spus Becali.

„Eu nicio mască nu port. Nu mi-e frică. Dacă duminică m-am împărtășit, nu mi-e frică nici de 7 miliarde de coronavirusuri. Așa este! Eu mă bucur că Vela și Iohannis s-au înțeles și au lăsat oamenii să ia lumină. E și aia o mică jertfă”, a încheiat Gigi.

 

 

 

Comentarii: