LIFESTYLE

Bianca Brad, convinsă că fiica decedată i-a trimis semn de Paște! Ce s-a întâmplat și povestea dramei fostei prezentatoare

În urmă cu 13 ani, chiar pe 27 aprilie, avea să înceapă calvarul pe care îl trăiește continuu actriţa Bianca Brad. Era cea mai fericită femeie, avea un băiat și urma să nască o fetiță, când ceva i-a distrus pentru totdeauna viața: inimimaa Emmei s-a oprit cu doar câteva zile înainte de a veni pe lume.

Fosta crainică tv s-a luptat de atunci ca să-și revină din depresia care o prinsese, pe neștiute, în ghearele ei. Și era destul de gravă, pentru că Bianca a recunoscut că își făcuse planul să se… sinucidă!

“Îmi facusem şi eu un plan, îmi pusesem acea mască socială, care mă ajuta să ascund disperarea prin care treceam, am şi acum lucrurile pe care le pusesem în ordine pentru ca fiul meu, ca să le găsească după ce eu nu voi mai fi fost. Eu am fost deturnată de la această hotărâre pe care o luasem, pentru că am început să citesc despre depresie, să-mi dau seama ce mi se întamplă”, a mărturisit chiar ea la Antena Stars, în emisiunea “Răi, da’ buni”.

Citește și: ATENȚIE la ce publici pe Facebook! Cuvintele care dezvăluie dacă suferi de depresie

Ajutor pentru mame îndurerate, în numele Emmei.

La ceva timp de la moartea Emmei, Bianca Brad a înfiinţat Organizaţia EMMA, cu ajutorul căreia le ajută şi pe alte mame care trec prin drama cumplită prin care a trecut ea. În fiecare an, de ”Ziua Părinţilor de Îngeri”, actriţa aprinde candele cu numele copiilor decedaţi şi înalţă spre cer baloane colorate. Și simbolul acestei organizației este o rândunică. De ce?

Pentru că la înmormântarea fetiței, Bianca a văzut zburând o rândunică. Pasărea, a povestit chiar actrița, i-a urmat și acasă. Și i-a mai vizitat de câteva ori. O dată i s-a așezat ei în palmă, altădată s-a pus pe umărul fiului ei, Luca. De atunci, Bianca poartă cerceluşi şi medalioane în formă de rândunică, dar şi pulovere cu acest imprimeu.

Ieri, în ziua de Paște, Bianca Brad a fost convinsă că fiica ei înger i-a dat un semn ca să-i aline dorul. Un nor în formă de inimioară a apărut chiar în dreptul aranjamentului pe care l-a făcut cu gândul la Emma. ”Nu mai e aici și totuși este, îmi lipsește tare mult fetița mea. Ea știe asta și, ca să-mi aline dorul, îmi trimite tot felul de semne care mă bucură și mă emoționează. Ca de exemplu acum. Abia după ce am făcut poza, am văzut inima de pe cer, poziționată, ca un răspuns, chiar deasupra micului aranjament făcut cu gândul la ea, pentru ea. Cam așa ne spunem noi, una celeilalte, că ne iubim. Draga mea, dragă. Îți mulțumesc, iubita mea”, a scris Bianca, pe conturile sociale.

 

 

 

Comentarii: