LIFESTYLE

Cristi Borcea, dezvăluiri din închisoare! Dacă nu era Giovani Becali, s-ar fi sinucis!

Stilul teatral al lui Cristi Borcea a făcut ca întotdeauna să planeze beneficiul îndoieli în tot ceea ce spune afaceristul. Însă sunt lucruri care n-au cum să nu fie crezute, pentru că nu le-ar spune nimeni dacă n-ar fi, nu sunt lucruri pe care să vrei să le inventezi.

Pentru Borcea, condamnarea la închisoare a venit cumva fără ca el să creadă că i se va întâmpla. Încercase să mituiască o judecătoare, își luase măsuri suplimentare, așa că atunci când s-a trezit după gratii, șocul a fost imens. Atât de mare, încât milionarul mărturisește într-un interviu pentru Gazeta Sporturilor că ar fi vrut să se sinucidă!

„Am fost prăbușit! Dar m-a luat Giovanni și mi-a dat o palmă. Am vrut să iau toate medicamentele… De la meciul ăla cu Urziceniul eu am ajuns să iau foarte, foarte multe medicamente.”, povestește Borcea, al cărui noroc a fost că în pușcărie i-a avut colegi de celulă pe frații Becali.

CITEȘTE ȘI: Ce analize medicale TREBUIE să facă un bărbat în mod regulat

Cocktail de pastile, îmbolnăvit de fotbal

Fotbalul l-a băgat în pușcărie și tot fotbalul l-a îmbolnăvit. La propriu și încă grav. O spune chiar Borcea, care identifică și momentul în care sănătatea i-a fost ruinată.

”Campionatul ăla pierdut cu Urziceni (n.r. în 2009) m-a costat o operație pe cord, iar fotbalul m-a nenorocit”, spune fostul conducător dinamovist care vorbește aici despre campionatul din anul 2009. Cu trei etape înainte de final, Dinamo era pe primul loc și avea două puncte mai mult decât Unirea antrenată de Dan Petrescu. „Câinii” au pierdut cu 1-0 meciul „cu cântec” de la Urziceni, condus de o brigadă de arbitri din Spania.

De atunci, Cristi Borcea n-a mai fost om. Și a trecut pe pastile. Deși s-a operat pe cord, spune că ia în continuare un cocktail de medicamente foarte puternice.

„Xanax, Imovane, Dormicum și Diazepam! Și-acum mai iau. Nu m-am echilibrat deloc. Și s-a acutizat în pușcărie”, încheie Borcea.

 

 

Comentarii: