LIFESTYLE

Cu Jorje la psiholog! Unei singure persoane îi datorează cântărețul revenirea după depresie

În urmă cu câțiva, lumea i se năruise. Jorge voia să renunțe la muzică, nu mai avea chef de nimic, era apatic: fusese lovit de două ori într-un interval scurt. Artistul și-a pierdut tatăl. Iar după evenimentul nefericit, despărțirea de prima lui soție și mai ales de fiica lui l-au aruncat în depresie. Nu îi este jenă să recunoască faptul că a avut nevoie de ajutorul unui specialist pentru a-și reveni.

Dar Jorge îi este recunoscător în primul rând actualei soții, Ramona. ”Divorțul pare a fi cea mai mare tragedie după pierderea unei persoane dragi. Însă, ca orice lucru care pare negativ la început, el are și mari părți pozitive. Simți atunci că totul se destramă, însă, odată cu timpul, înțelegi că Dumnezeu a avut un plan cu tine și că drumul și alegerile tale se îmbină cu ale Lui.

La un moment dat, nu m-am mai împotrivit și am mulțumit pentru acea experiență. Sunt recunoscător pentru tot ce s-a întâmplat și trimit mereu iubire în trecut experiențelor mai puțin pozitive și tuturor oameni- lor implicați. Ramona a fost luminița de la capătul tunelului.

CITEȘTE ȘI: Top MINCIUNI pe care femeile le spun barbatilor

Cea de-a doua soție, mai mare cu 10 ani

Au fost mulți cârcotași care au privit relația lui Jorge cu Ramona cu scepticism. Îi despart 10 ani, adică el este mai mic decât ea cu 10 ani. Și dincolo de gura lumii, chiar și ei doi au avut propriile angoase și s-au întrebat pe ei înșiși cum vor gestiona situația. Însă au reușit, mai ales pentru faptul că Ramona a fost exact femeia de care Jorge a avut nevoie în cele mai grele momente.

”Treceam printr-o perioadă în care îl pierdusem pe Dumnezeu și eram supărat pe El pentru toate experiențele pe care eu le vedeam negative în viața mea (pierderea tatălui, divorțul). Pe lângă toate calitățile pe care le are, a contat foarte mult ce a reușit ea să transforme în mine.
Eu am devenit un om mai bun de când am cunoscut-o pe Ramona. Am realizat că o relație este benefică nu atunci când vezi tu ce calități are celălalt, ci atunci când realizezi că scoate ce-i mai bun din tine”, a declarat Jorge pentru Viva.

 

 

 

 

 

Comentarii: