LIFESTYLE

Anamaria, știi că Reghe e nervos când aude de Alexa? Iată ce declarație îi face Prodanca

sursa: sport.ro

S-a scris atâta despre un presupus amantlânc între Anamaria Prodan și Dan Alexa, încât povestea a părut să nu mai aibă nimic senzațional de oferit tabloidelor. Însă iată că subiectul intrat puțin într-un con de umbră a revenit din nou.

Chiar dacă zvonistica spune că de la croseul aplicat de sexy agentul de fotbaliști în figura celui poreclit pe teren ”Chirurgul”, lanțul de iubire s-ar fi rupt, Anamaria nu se dezice, cel puțin, public de Alexa.

„Lumea m-a divorțat de Reghecampf de patru mii de ori. Eu sunt vulcanică și toți se feresc de mine că de diavol când sunt nervoasă. E foarte rău că sunt așa și am de lucrat aici cu mine. Când e ceva ce mă deranjează eu mă exteriorizez. Îmi ies din minți când se face o nedreptate. Eu când fac ceva pentru cineva, muncesc și când nu sunt apreciată înnebunesc.

După scandalul cu Alexa mă oprea lumea pe stradă și-mi zicea că-l vede peste tot pe Dan. Exista vreo zi fără Alexa prin presă? Pentru mine e cel mai bun antrenor al generației sale! Poate cel mai bun”, a povestit Prodanca, ea dând și detalii despre ce fel de relație e între bărbatul ei oficial și amicul ei.

„Mie mi-e superdrag Alexa. Este sufletul meu, iar Laur știe. Dan este cel mai apropiat om de-al nostru. Dan este un produs al meu, Laur nu prea are treabă cu el. Ei vorbesc doar despre fotbal, de-ale lor. Eu când mă implic în viață unui antreor, jucător, vreau să fiu ascultată la secundă! Atunci a fost un scandal și am greșit când am ripostat.”, a mai spus Prodanca.

CITEȘTE ȘI: Lucrurile pe care femeile le consideră ATRĂGĂTOARE la un bărbat. În unanimitate!

Reghe, vizibil iritat

Tot la emisiunea lui Ovidiu Ioanițoaia fusese cu câteva zile în urmă și Laurențiu Reghecampf, soțul Anamariei Prodan. Care și-a spus prima dată public părerea despre pumnul aplicat de nevasta lui unui alt bărbat.

”Nu mi-a plăcut gestul. M-a sunat și am vorbit cu ea. Știam ce probleme sunt la Astra. Nu eram în țară atunci, eram în Emirate. I-am spus că nu e deloc normală reacția ei. Nu trebuia să reacționeze așa.”, a comentat Reghe.

Soțul Prodancăi a fost surprins însă puțin crispat la întrebarea lui Ioanițoaia dacă a exclus din start o legătură amoroasă între Anamaria și Alexa.

”Eu?! Dacă exista o asemenea legătură, nu mai existam noi. N-a fost! N-am avut nicio problemă cu Ana în direcția asta. Eu tot timpul i-am spus că trebuie să-și controleze ieșirile. Să nu jignească…”, a spus Reghecampf, în timp ce își sufleca mânecile, nervos vizibil, semn că subiectul l-a deranjat.

 

 

 

 

 

 

Comentarii: