RELATII

Lucrurile pe care femeile le consideră ATRĂGĂTOARE la un bărbat. În unanimitate!

Foto: Pinterest.com

 

Faptul că femeile sunt un mister pentru bărbați este deja subiect de bancuri. Se pare, însă, că unele lucruri sunt o certitudine și că pur și simplu nu există nicio femeie care să spună să nu aprecieze câteva abilități, obiceiuri, calități… spune-le cum vrei.

 

Iata care sunt acestea:

Simțul olfactiv, printre primele teste date de o femeie unui bărbat

Știai că simțul olfactiv este cel mai strâns legat de emoții? Mai mult decât atât, despre unele arome precum ciocolata, iasomia, bergamota sau neroli se spune chiar că ar avea efect afrodiziac. Dincolo, însă, de aromele care atrag cel mai mult femeile și de efectele care ar putea, sau nu, să o pună pe jar, cert este că femeile apreciază un bărbat care miroase bine, scrie quora.com.

Orașele în care se face cel mai mult SEX / Top 10

Sigur, nu trebuie să ne crezi pe cuvânt. Cel mai bine este să testezi pe pielea ta, să alegi unul dintre aceste parfumuri bărbătești și să vezi dacă e vreo diferență în felul în care te privesc femeile. Noi putem ghici deja concluzia „experimentului“ tău și îți putem spune că, din cercetările noastre, mirosul e un aspect important pentru ele.

Mișcările de pe ringul de dans

Femeile apreciază bărbații care știu să danseze și cărora le place să danseze. Se pare că ele chiar corelează abilitățile de pe ringul de dans cu cele din dormitor, iar mișcările potrivite în club le pot face curioase să descopere mai mult.

Retenția de apă. Remediile naturale pentru combaterea ei

Ce impact au MESAJELE cu caracter sexual asupra relaţiei

Cum scapi de POFTA de alimente nesănătoase

Nu trebuie să te gândești doar la vals sau salsa, dacă știi să te miști pe ritm, e suficient.

Foto: Pinterest.com

De fapt, dacă stăm să ne gândim bine, și noi, bărbații, apreciem femeile care dansează bine și ne atrag femeile care simt ritmul, nu-i așa? Se pare că nu suntem atât de diferiți și nici nu era așa greu de intuit că femeile îi consideră atrăgători pe bărbații care știu să danseze.

Simțul umorului, elementul cu care o cucereai până și pe Marilyn Monroe

Marilyn Monroe spunea că dacă reușești să faci o femeie să râdă, o poți determina să facă orice. Dacă ne gândim că Olivia Wilde s-a căsătorit cu Jason Sudeikis, se pare că faimoasa blondă a avut dreptate când a spus că simțul umorului e o cale sigură spre inima unei femei.

Detaliile pe care femeile NU LE STIU despre SEX

Sex la telefon? JOCURI erotice care îţi vor condimenta relaţia

De ce RENUNȚĂ femeile la sex

Nu e cazul să-ți menționăm că, totuși, cu o femeie nu ar trebui să faci aceleași glume pe care le faci cu băieții, ci să fii puțin mai subtil. Între a fi catalogat drept „tipul amuzant cu care s-a văzut de mai multe ori“ și a fi „ciudatul ăla care i-a povestit un episod întreg din Family Guy“ e o linie fină, dar și o adevărată prăpastie.

Foto: Pinterest.com

Masculinitatea

În final, dincolo de modă și trenduri, femeilor se pare că nu le place prea mult să ai jeanși mai strâmți decât ele sau să petreci mai mult timp în fața oglinzii decât ele. Nu trebuie să mergi la pensat ca să te faci remarcat, dar, sigur, dacă îți place ție asta, nu e nici interzis.

Dacă te interesează, însă, părerea lor, poți fi sigur că ar prefera oricând un tip cu barbă de câteva zile, într-o cămașă casual în carouri decât un bărbat cu o tonă de gel în păr, care a întârziat la întâlnire pentru că nu știa ce să asorteze la încălțări.

Care este CEA MAI BUNĂ ZI pentru SEX? Cercetătorii au găsit răspunsul

Acum, tot ce mai rămâne de făcut este să testezi dacă am avut dreptate sau nu. Noi suntem aproape siguri că nu vei găsi nicio femeie care să nu aprecieze lucrurile enumerate mai sus.

Comentarii: