LIFESTYLE RELATII

Orașele în care se face cel mai mult SEX / Top 10

Este imposibil de măsurat unde se desfășoară cea mai intensă activitate sexuală de pe planetă, dar un studiu recent încearcă totuși să facă lumină în dormitoarele din marile orașe ale lumii.

Lazeeva, o companie specializată în producțiile erotice pentru mobil, a realizat recent un studiu cu privire la orașele cu cea mai pozitivă atitudine referitoare la sex.

Datele analizate în raport se referă la 450.000 de oameni din întreaga lume și au folosit și baze de date preexistente de la Organizația Mondială a Sănătății, potrivit FHM.com.

Cum au definit cercetătorii „pozitivitatea sexuală”: este atitudinea „deschisă, tolerantă, progresivă cu privire la sex și sexualitate”.

Clasamentul a fost realizat pe baza mai multor categorii: cât de activi sexual sunt locuitorii din orașul respectiv, care e gradul de satisfacție sexuală, cât de mult experimentează, în ce măsură agreează jucării sexuale și producții erotice, cum se raportează la comunitățile LGBT etc.

Ce NU știai despre femeile DEPENDENTE de sex

Ce sfaturi sexuale primeau tinerele în secolul trecut…

Cum SUCEȘTI mintea unui bărbat, în funcţie de zodie

Iată cum arată topul orașelor pe care merită să le vizitezi:

1. Paris

2. Rio de Janeiro

3. Londra

4. Los Angeles

5. Berlin

6. New York

7. Sao Paolo

8. Las Vegas

9. Ibiza

10. Amsterdam

Foto: lazeeva.com

Tipuri de sex INTERZISE prin lege. Cei care le practică pot ajunge după gratii

În CÂT timp TE TRANSFORMĂ fitness-ul?

Barcelona este pe locul 12, Madrid pe locul 20, Bruxelles pe 41, Praga pe 42, Varșovia pe 67, Lisabona pe 73, Roma pe 82, Milano pe 92 și Belgrad pe 98. Lista completă AICI

Comentarii: