LIFESTYLE

Fiţe de vedetă: Pe ce a cheltuit 2,25 milioane de dolari celebra Selena Gomez

Featured Video Play Icon

Celebra cântăreaţă, Selena Gomez continuă să uimească. Nu! De această dată nu a mai scos pe piaţă o super piesă. Solista a cheltuit o avere pe un conac.

Tipuri de sex INTERZISE prin lege. Cei care le practică pot ajunge după gratii

În CÂT timp TE TRANSFORMĂ fitness-ul?

Selena Gomez a anunțat că a investit 2,25 milioane de dolari într-un conac din cartierul Studio City din California, scrie contactmusic.com. Cântăreața a plătit banii fără să stea pe bțnguri după ce s-a îndrăgostit de vila de care a fost impresionată și pe care o consideră perfectă. Conacul este situat în cartierul California City din California, în orașul Los Angeles.

Ce NU știai despre femeile DEPENDENTE de sex

Ce sfaturi sexuale primeau tinerele în secolul trecut…

Cum SUCEȘTI mintea unui bărbat, în funcţie de zodie

Potrivit New York Post, casa care a fost construită în 1951 și a suferit trei renovări, toate realizate de arhitectul Gus Duffy, include patru dormitoare și trei băi. Publicația susține că unele dintre schimbările pe care le-a făcut Gus – care au lucrat anterior cu legende de la Hollywood precum Goldie Hawn și Arnold Schwarzenegger – includ instalarea de ferestre din podea până în tavan și bucătărie open-space. Vila mai are și o piscină, un spa, o terasă cu zonă de grătar încorporată și o casă de oaspeți separată.

Comentarii: