RELATII

De ce RENUNȚĂ femeile la sex

pefoc.ro

Nu poate fi negat faptul că sexul aduce numeroase beneficii atât fizice, cât și psihice. Cu toate acestea, unele femei nu se pot bucura de ele. Asta pentru că preferă să stea departe de relațiile intime. Care sunt motivele? Unele femei nu sunt satisfăcute de viața lor sexuală. Altele aleg serviciul în locul momentelor intime petrecute alături de partenerul de cuplu.

În unele situații se poate întâmpla ca libidoul să nu mai poată fi controlat, iar în alte situații este posibil ca acesta să fie la pământ. De asemenea, se întâmplă ca unele femei să găsească un partener care știe cum să le aducă pe culmile plăcerii. La polul opus sunt cele care nu au în viața lor o astfel de persoană. Potrivit studiilor, cele mai multe femei se încadrează în cea de-a doua categorie.

Potrivit unui sondaj la care au participat peste 2000 de  femei, o cincime dintre cele care au peste 30 de ani sunt nemulțumite de viața sexuală. Numai 17 % dintre femeile care au participat la studiu au recunoscut că sunt mulțumite de momentele intime petrecute alături de partenerii de cuplu.

Studiul a găsit unele răspunsuri… neașteptate, poate. Potrivit marieclaire.co.uk, Ipsos Mori, care s-a aflat în fruntea cercetării, a făcut o analiză a frecvenței raporturilor sexuale:

Outfit-urile verii 2017 care fac FURORI pe Instagram

Aproximativ 10 % dintre femei au spus că au făcut sex cel puțin o dată pe săptămână.

Foarte multe femei (jumătate din cele care au luat parte la studiu) au recunoscut că au făcut sex o dată pe lună.

Aproape 10 % dintre femei au recunoscut că au făcut sex o dată pe an.

În plus, multe femei (un sfert dintre cele care au participat la studiu), au recunoscut că nu au făcut sex niciodată și că sunt singure.

Tipurile de grăsimi corporale și cum poți scăpa de ele! / STUDIU

De ce este INDICAT să dormim cu o pernă între genunchi

MOTIVELE pentru care femeile nu ajung la plăcerea SUPREMĂ…

Multe femei au spus că de multe ori au refuzat să facă sex pentru că se simțeau obosite. Un alt motiv pentru care femeile nu fac sex este lipsa intimității în cuplu. De asemenea, lipsa activității sexuale poate fi cauzată și de problemele sexuale ale partenerului. Poate fi vorba, de exemplu, despre disfuncția erectilă.

Problema comună este lipsa de timp. Oamenii spun că nu au timp, nu au energie, se simt presaţi, le e greu să se sustragă de la muncă”, a spus Peter Saddington, terapeut, potrivit sursei citate.

Comentarii: