AVERTISMENT

Acest articol conține imagini explicite. Te rugăm să confirmi că ai vârsta legală pentru a accesa articole cu conținut sexual.

Explicit RELATII

Cum sunt ORGIILE în realitate. Dezvăluiri INEDITE ale participanților

Foto: Musée d' Orsay

Dacă te-ai întrebat vreodată cum este o orgie, iată că cei de la Daily Mail au reuşit să afle răspunsul.

Un  utilizator al platformei Reddit a întrebat recent comunitatea: “Redditor-ilor care au luat deja parte la o orgie le adresez următoarea întrebare: cum a fost experienţa asta? “. Iar întrebarea postată a primit sute de răspunsuri, utilizatorii acestei platforme neabţinându-se să explice în detaliu experiențele avute. Iată care au fost cele mai relevante răspunsuri:

Momentul când devind mult prea copleşitoare:

“Eu şi soţia mea eram swingeri şi am luat parte la câteva activităţi de grup foarte distractive. În general, erau evenimente care durau toată noaptea, aşa că un pic de planificare era necesară. Ne-am oprit din swinging pentru că toată treaba devenise prea greu de organizat. Cupluri, fete, bărbați ne contactau constant întrebând dacă ne putem întâlni pentru ceva distractiv şi intim. Înainte de 9 dimineaţă, oamenii aceştia ar fi dorit deja să vină pe la noi pe-acasă. Le spuneam că sunt la muncă şi ei ziceau întotdeauna: ”Aş putea să vin după prânz atunci”.
Replică mea era invariabil şi evidentă: ”Nu, nu poţi să vii după prânz pentru că ziua mea de lucru nu este de 3 ore, deci o să fiu tot la muncă după prânz.”Treaba aceasta se întâmpla constant şi era obositoare pentru mine şi soţia mea.

Foto: Pinterest.com

Bărbaţii sunt foarte respectuoşi

“Sunt femeie şi am luat parte la o astfel de orgie sexuală. S-a întâmplat la un club de swingeri cu o prietenă bună. Ne-am dus în camera “fetelor single”, unde se afla un pat mare din piele în mijlocul camerei şi câteva scaune în colţuri. Ne-am aşezat într-un colţ, urmărind cum intrau bărbaţii în camera. Am aşteptat până am văzut pe cineva care îmi plăcea, am mers la el şi l-am întrebat dacă pot să preiau eu de-aici “treaba” în mâinile mele. ( el se masturba deja în timpul acesta). A fost foarte distractiv şi toţi bărbaţii erau foarte respectuoşi, toată lumea purtând prezervative şi cedând imediat dacă spuneam “nu” cuiva.” scrie o altă utilizatoare.

Detaliile pe care femeile NU LE STIU despre SEX

Dormi des pe PARTEA DREAPTĂ? Vezi ce implicații asupra sănătății tale are acest obicei

Cine şi-ar fi imaginat că există “întâlniri” de orgii?

“Ceva ce nu mi-a explicat nimeni înainte este că de obicei există o întâlnire înainte de orgia în sine. Cea în care am fost şi eu implicat a avut o pre-întâlnire într-un restaurant foarte simpatic. În principiu, este pur şi simplu o metodă uşoară de a cunoaşte pe cineva într-un mod firesc, înainte de a trece la lucruri mai intime. Mi s-a părut un pic ciudat la început, dar în final au ajuns la concluzia că pre-întâlnirile ajută de fapt la calmarea emoţiilor.”

Care este CEA MAI BUNĂ ZI pentru SEX? Cercetătorii au găsit răspunsul

Poziţii erotice pentru penetrare adâncă care îți asigură garantat orgasmul

CUM să te simţi în largul tău în timpul partidei de sex

A fost cel mai sexy lucru pe care l-am văzut în viaţa mea!

”Eu şi soţia suntem swingeri. Ea a fost implicată într-o orgie cu cinci femei pe un pat imens. Erau picioare şi funduri şi alte părţi intime PESTE TOT. La un moment dat nu-şi mai putea da seama care erau propriile ei picioare şi care erau ale altcuiva. Eu am fost implicat periferic – vizual, ca să spun aşa. A fost cel mai sexy lucru pe care l-am văzut în viaţa mea.” ”Am fost şi la multe cluburi de swingeri şi ne-am culcat în patru sau în trei în faţa tuturor celorlalţi care treceau pe-acolo. Suntem exibiționiști şi ne place atenţia. “ a împărtășit din experiența sa un alt utilizator.

Foto: Pinterest.com

A fost extrem de ciudat şi incomfortabil pentru mine

Am fost DJ la o patrecere cu orgii. Erau mai mult de 100 sau 200 de oameni făcând sex, direct pe spaţiul de dans, iar eu trebuia să ţin playlist-ul mergând până la capăt fără să-mi ridic privirea să mă uit. A fost extrem de ciudat şi incomfortabil pentru mine.”

Comentarii: