LIFESTYLE

Cristina Ich, declarație-surpriză! Nu se mărită cu Piți junior fiindcă îi place în… concubinaj!

sursa: fanatik

”Prințesa Instagramului” și fiul fostului selecționer sunt protagoniștii unei povești de iubire cu de toate. Despărțiri, scandaluri cu iz de telenovelă, Alex Pițurcă Jr. și Cristina Ich trăiesc viața din plin. Fiul lor mai are puțin și face un an, iar la botezul băiatului, luat de val, Alex Pițurcă a vorbit pentru prima dată de însurătoare.

„Sunt cel mai fericit om. O iubesc cum nu am mai iubit până acum și simt că este jumătatea mea. Nu excludem nici posibilitatea de a ne căsători, dar până atunci vrem să ne trăim iubirea, să ne bucurăm de ea fără să ne gândim la altceva. Cristina este o femeie miraculoasă, pe care mi-a trimis-o Dumnezeu”, spunea, euforic, Alex Piţurcă.

CITEȘTE ȘI: ATENȚIE la ce publici pe Facebook! Cuvintele care dezvăluie dacă suferi de depresie

”Sunt razna!”

Dar iată că vine jumătatea lui Piți junior și întoarce totul cu 180 de grade. Bine, nu se știe dacă vedeta rețelelor de socializare a vorbit serios sau a fost ironică, însă cert e că Cristina Ich le-a povestit prietenilor virtuali că nunta e…. departe.

„Îmi place foarte mult să trăiesc în concubinaj. De ce nu mă căsătoresc? Pentru că femeile, după ce se căsătoresc, o iau razna. Eu deja sunt razna. Eu sunt super bine așa. Plus că sunt Săgetător, dacă îmi îngrădește cineva libertatea, îmi ia aerul, sufletul.

Plus că ne e și rușine să fim în centrul atenției. Am avut de gând la un moment dat și pe urmă ne-am răzgândit, că ne-am certat”, a spus Cristina ICH într-o filmare postată pe Instagram Stories.

 

 

 

Comentarii: