LIFESTYLE

Sandra Izbașa, te gândești la nuntă? De unde a apărut zvonul

Nu mai este un secret pentru nimeni că Sandra Izbașa iubește și este iubită. Cel cu care trăiește o frumoasă poveste de dragoste este un actor, nepotul lui Ștefan Bănic, Răzvan.

De asemenea, toată lumea e de părere că Sandra Izbașa este una dintre cele mai frumoase gimnaste nu doar ale României, ci în general. Și totuși, n-a prea avut noroc în dragoste, chiar dacă le are practic pe toate.

Iată însă că apele se limpezesc spre bine și după cariera sa de succes care i-a adus multe reușite în viață, iată că Sandra se așează și din punct de vedere sentimental.

CITEȘTE ȘI:  ATENȚIE la ce publici pe Facebook! Cuvintele care dezvăluie dacă suferi de depresie

Ana Baniciu, nașă?

Sandra și Răzvan sunt îndrăgostiți lulea și nu numai. Se pare că sunt pregătiți să facă marele pas, se gândesc și vorbesc despre căsătorie.

Și nu e așa, un zvon prins din zbor, ci Ana Baniciu ar fi scăpat ”porumbelul” pe rețelele de socializare: a pus o filmare cu cei doi pe contul său de Instagram, extrem de sugestivă.

”Au venit finii mei, finii mei!”, a zis cântăreața în timp ce-i filma pe cei doi îndrăgostiți, iar replica Sandrei a fost: ””Nașă mare!”, apoi a început să râdă.

 

 

 

 

Comentarii: