LIFESTYLE

Party în grădină! Elena Udrea și-a îmbrăcat fata de doar doi ani în ținută de sute de euro

Elena Udrea a reușit să devină mamă la 45 de ani, iar fostul ministru al Turismului o aniversează pe Eva Maria, care s-a născut în Costa Rica și azi împlinit 2 ani. Părinții i-au organizat fetiței un party într-o grădină privată, cu decoruri speciale, flori și multe prăjituri.

”La mulți ani, minunea mea! Îți mulțumesc pentru că m-ai ales pe mine și îi mulțumesc în fiecare zi lui Dumnezeu că mi te-a adus.

Îți doresc să crești sănătoasă și fericită! Mami și tati te iubesc și îți sunt alături în fiecare clipă”, este mesajul pe care Elena Udrea la urcat pe pagina sa de Facebook, alături de poze.

CITEȘTE ȘI: Când a devenit insultător degetul mijlociu. Scurtă istorie

Mama, tata și fiica, asortați cu toții

Elena Udrea și fetița ei au purtat rochii din același material, cu același imprimeu, după cum se observă din poze. Până și încălțările par identice.

Și cum nu puteau să fie decât de firmă, rochiile și încălțămintea sunt din colecția Dolce & Gabanna, exclusivista casă de modă italiană. O privire aruncată pe site-ul oficial al brand-ului, ne arată că rochia Elenei Udrea costă 2.000 de euro, iar cea a fetiței, 350 de euro. Pantofii cu toc ai mamei sunt 700 de euro, iar săndăluțele fiicei, „doar” 200 de euro.

Chiar și Adrian Alexandrov, logodnicul Elenei și tatăl Evei, s-a asortat cu fetele: a îmbrăcat o cămașă din in roz, pantaloni albi și s-a înălțat cu mocasini, tot într-o nuanță de roz mai închis.

 

 

 

 

Comentarii: