LIFESTYLE

Alin Firfirică: „Pandemia m-a tras cu 3 metri în jos!”

Campionul național la aruncarea discului recunoaște că abia peste 4 luni va fi în forma pe care o avea înainte de începerea pandemiei. Alin Firfirică este printre cei 300 de sportivi prezenți la Balcaniada de la Cluj și se bucură ca un copil că merge din nou la competiții!

„Sunt fericit particip la acest Campionat Balcanic și ce este interesant că această competiție balcanică este cea mai mare la nivel mondial”, mărturisește atletul deja calificat pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo în proba de aruncarea ciocanului.

CITEȘTE ȘI: TESTUL SIMPLU care îți indică dacă bei suficientă apă

Pandemia l-a dat peste cap!

Pentru cel mai bun atlet român la proba de aruncarea ciocanului, pandemia generată de noul coronavirus a fost o mare problemă.

„A fost foarte dificil, dar mă bucur că am reușit să trec peste asta. Nu pot să spun că am reușit să trec peste această Pandemie la nivelul la care eram înainte,  m-a tras poate undeva cu 3 metri pentru a reuși să îi câștig din nou voi avea mai mult ca sigur undeva de tras 3, 4 luni”, spune Alin Firfirică.

„Este un pas înainte pentru organizarea de competiții europene. A fost o minirepetiție pentru competiția de la anul, Campionatul European pe echipe din 2021. Este cea mai mare competiție inter-țări din Europa și dacă stau și mă gândesc și din lume. Este o mare realizare”, spune și Florin Florea, președintele Federației de Atletism, cu privire la organizarea acestui campionat la Cluj.

 

 

 

 

Comentarii: