LIFESTYLE

Eba s-a despărțit, Syda s-a însurat! Fostul ginere al lui Băsescu, nuntă luxoasă la turci!

A trecut ceva timp de la divorțul dintre Bogdan Ionescu și Elena Băsescu. Eba a și făcut un copil cu altcineva, dar s-a și despărțit. În schimb, deși s-a afișat sau presa l-a tot combinat cu diverse domnișoare, Syda și-a găsit pereche abia acum.

Și a dus-o la starea civilă, iar noaptea trecută s-a lăsat cu o petrecere ca-n povești, pe tărâm turcesc, la Istanbul.

Totul a fost pregătit până la cel mai mic detaliu, iar zeci de invitați au ținut să le fie alături îndrăgostiților la serata pentru care Bogdan Ionescu a scos din buzunar multe mii de euro pentru ca totul să iasă perfect.

CITEȘTE ȘI: Legea BACȘIȘULUI în lume: reguli, procente și unde nu trebuie să-l dai

Tort spectaculos

Bogdan Ionescu și proaspăta lui soție, Sheila, au fost nedezlipiți toată noaptea. De remarcat a fost faptul că frumoasa brunetă nu a purtat o rochie clasică de mireasă, ci a optat pentru o ținută princess, dar extrem de sexy, de culoarea muștarului.

Unul dintre momentele așteptate ale petrecerii a fost tortul, un tort spectaculos, alb, cu mai multe etaje. Syda și Sheila au tăiat prima bucată din tortul lor, după care s-au sărutat și au trecut din nou pe ringul de dans.

Și pentru că lumea s-a simțit bine, petrecerea s-a întins până în zorii zilei, atunci când invitații sosiți în număr mare din România s-au retras la odihnă.

 

 

 

 

Comentarii: