LIFESTYLE

Cel mai bine păzit secret al selecționerului Burcea: e BIKER înrăit! Promisiunea nebună dacă handbalistele noastre devin campioane europene

Antrenorul naționalei feminine de handbal se dă cu motorul de peste 25 de ani,  iar recent și-a achiziționat un nou Harley-Davidson, mai scump decât o mașină.

Ce au în comun motocicletele și handbalul? În cazul de față pe Bogdan Burcea, antrenor la SCM Craiova și al echipei naționalei feminine.

În vârstă de 48 de ani, selecționerul „tricolorelor” și-a petrecut mai bine de jumătate din viață pe motoare cu mulți cai putere. Adrenalina de la handbal nu se compară, însă, cu ce trăiește într-o plimbare cu Harley-ul.

„Pe motor mă relaxez, nu sunt un împătimit al vitezei, pur si simplu uit de tot când sunt cu motocicleta” , mărturisește Bogdan Burcea. Soția handbalistă nu îi împărtășește însă pasiunea. „Cristina (n.r. Zamfir) este mai mult pasager. Fiului meu însă îi place și cred că se prinde microbul și de el”, spune Burcea.

A străbătut țări și a parcurs sute și mii de kilometri pe motor, însă spune că e dispus să facă un lucru de-a dreptul nebunesc. „M-aș duce de jur împrejurul lumii, dacă mi-ar spune cineva că iau titlul european la handbal”, promite Burcea.

CITEȘTE ȘI: Sfaturi de neocolit pentru toţi bărbaţii: Ce trebuie să facă dacă vor să aibă succes

Vrea să participe la întâlnirea posesorilor de Harley Davidson

Tentat de celebrul drum al bikerilor, „Route 66″, Bogdan Burcea are un obiectiv localizat ceva mai aproape.

„Îmi doresc să ajung în Germania, unde în fiecare septembrie are loc întrunirea posesorilor de Harley-Davidson. Cel mai probabil în următorii 3-4 ani nu voi putea merge pentru că nu-mi permite programul de la handbal”, spune antrenorul-biker.

Burcea le asigură fetele de la echipa națională nu au de ce să-l privească cu alți ochi, acum că-i vor afla pasiunea. Nu sunt vreun badboy. Nu merg cu viteză mare, îmi place să savurez fiecare minute pe motor. Mai degrabă sunt pe motor ca frumoasa și bestia„, povestește selecționerul.

Antrenorul se jură că e foarte atent în traficul din România, unde nu-i deloc ușor să fii biker și spune că nu a fost implicat în nici un accident cu motorul.

„Am evitat câteva, dar nu am avut alte probleme. Cu mașina, însă, am avut patru accidente, nici unul din vina mea! Patru femei au intrat în mine, nu știu cum de m-au nimerit”, încheie Bogdan Burcea.

 

 

Comentarii: