LIFESTYLE

Contraatac-șoc al lui Pepe în justiție: Raluca l-ar fi înșelat, iată documentul depus!

Iată că odată deschisă cutia Pandorei, de așa-zisul divorț de catifea al cuplului Pepe-Raluca Pastramă s-a ales praful. Mai întâi, ea a dat fuga la poliție ca să reclame o agresiune fizică și să ceară apoi ordin de protecție.

Pepe a fost tocat mărunt de toată presa și a rezistat. O zi. A ieșit apoi și a spus doar că va vorbi în instanță, pe probe. A contestat cererea Ralucăi și a depus acolo o declarație, prin care explică și susține că nici vorbă de bătaie, cum s-a plâns soția lui la poliție.

Ba mai mult, artistul spune că de fapt el a mers în parcare, la Dinamo, doar să-și confrunte încă nevasta din acte cu ceea ce aflase de la un jurnalist de investigații și ceea ce probase el ulterior din propria-i anchetă pe rețelele de socializare: cum că Raluca l-ar fi tradus cu un alt bărbat la munte.

”Pentru a putea verifica în integralitate cele sus menționate, tot în data de 19.10.2020 m-am îndreptat catre stadionul Dinamo unde fetițele aveau ora de tenis, dorind să vorbesc cu soția mea să clarific subiectul spus de jurnalistul de presă. Aici, am dat de soția mea în mașină vorbind la telefon și închizând instant cand m-a vazut, fiind agitată.

Am urcat în mașină, am salutat-o, am întrebat-o de fetițe și i-am explicat despre telefonul primit de la jurnalistul de presă, argumentându-i că trebuie să știu adevărul ca să nu spun lucruri care pot să nu fie adevărate. Aceasta a devenit și mai agitată, iar la întrebarea mea dacă ea cunoaște o persoană pe nume …, a raspuns sec da. de la munte.”, a relatat Pepe în declarația către instanță.

CITEȘTE ȘI: Teorie incredibilă a specialiştilor: Infidelitatea contribuie la îmbunătăţirea relaţiei de cuplu

Raluca l-ar fi provocat ca să o lovească?

Iată care este în continuare varianta lui Pepe: ”La auzul acestor vorbe nu știam ce sa cred, eu cunoșteam că programul său era cu fetițele și nu a fost vorba că pleacă la munte, solicitand explicații în acest sens întrucat REZULTĂ ÎN MOD VADIT O INFIDELITATE RECUNOSCUTĂ ȘI MAI MULT DECÂT ATÂT LĂSÂND FETIȚELE NESUPRAVEGHEATE!

Discuția dintre noi a devenit un pic mai aprinsă în momentul în care soția mea mi-a confirmat faptul că într-adevăr în data de 08-09.11.2020 a plecat la munte petrecând cu o gașcă de prieteni, printre care și …. cu care deja filtrează, aceasta fiind agitată și începând să mă jignească că nu este treaba mea ce face ea cu viața ei (…)”, a mai spus cântărețul.

”Precizez faptul că, pe fondul acestor discuții soția mea m-a înjurat, m-a jignit, m-a scuipat, încercând prin acest comportament să mă provoace, însă acest plan nu i-a reușit, eu pastrăndu-mi calmul și neluând în seamă toate cele spuse și primite de la ea”, a mai declarat Pepe în documentul bombă, conform Spynews.

Drept urmare, Raluca a renunțat astăzi la plângere, după cum se poate vedea pe portalul instanțelor de judecată. Și va achita și 500 de lei, cheltuielile.

 

 

 

 

 

 

Comentarii: