LIFESTYLE

De ce nu au mers căsniciile ei! Teo Trandafir face dezvăluiri, cine a fost de vină

De la primul soț, Teo Trandafir a păstrat numele. S-au despărțit după 6 ani, dar niciodată n-a dat prea multe detalii despre divorțul de bărbatul care era militar de carieră. S-a limitat mereu în a spune că au rămas prieteni, iar faptul că atunci nu era sub lupa presei, a ajutat.

Nu la fel au stat lucrurile și cu cea de-a doua căsnicie, cu fostul rugbist Constantin Josef, care s-a desfășurat la vedere, Teo fiind vedeta de astăzi. Teo Trandafir l-a cunoscut pe fostul rugbist pe Facebook, s-au luat după 6 luni, iar după încă 6 de la nuntă, au divorțat. De ce? Prezentatoarea tv o spune abia acum.

”La un moment dat bărbații din viața mea pun așa un fel de stăpânire… ce-a făcut? Odată instalată autoritatea, eu nu mai funcționez, căsniciile mele nu vor funcționa niciodată.”, a mărurisit Teo la Kanal D.

”În secunda în care autoritatea s-a ridicat asupra mea fără niciun fel de blândețe, înțelegere și fără niciun fel de argumente, o dau la o parte ca pe o măsea stricată.”, a mai spus Teo în interviul pentru Denise Rifai.

CITEȘTE ȘI: Dezvăluiri din viaţa Andreei Esca: Ce trucuri a folosit pentru a-l cuceri pe soţul ei

Era fostul rugbist gelos?

Prin tabloidele a circulat la vremea respectivă că divorțul de fostul rugbist s-ar fi petrecut pentru că Teo ar fi înțeles că a fost ”luată” din interes. Toată lumea a vorbit despre faptul că vedeta tv ar fi fost văzută de fostul rugbist drept o ”mină de aur” și nimic mai mult, grație căreia putea să-și întrețină viciul, jocurile de noroc.

Constantin Josef a negat tot și chiar s-a arătat deranjat de faptul că Teo n-a ieșit să-i salveze onoarea, însă vedeta tv ar fi suferit mult prea mult din dragoste încât a preferat să nu spună adevăratele motive.

Acum celebra prezentatoarea face lumină, e drept, nu direct, dar explică unde a fost buba. ”Nu suport să mă întrebi cu cine vorbesc la telefon, nu suport să mă întrebi unde sunt, nu te voi întreba niciodată unde ești. Niciunul dintre partenerii mei n-au auzit de la mine întrebarea cu cine ești, unde ești? Dacă vrei să vii înapoi, bine, dacă nu, p-aci ți-e calea.

Eu sunt un lup singuratic căruia nu-i place neapărat să trăiască singur, și atunci mie îmi trebuie o șmecherie de relație, de bizarerie, fără să fiu constrânsă, fiindcă dacă m-ai constrâns, trag în laț.”, a povestit Teo în interviul de la Kanal D.

 

 

Comentarii: