HOROSCOP

HOROSCOP 10 decembrie 2020

Berbec

Dacă aveai o călătorie în plan pentru astăzi, se poate ivi o situaţie care să-ţi cam strice cheful de a mai pleca la drum. Nici măcar o informare prealabilă nu ar fi de ajuns, pentru că neprevăzutul apare după ce vei fi plecat deja de acasă, încât călătoria în sine poate fi mai degrabă un chin, decât o plăcere.

Ca atare înarmează-te cu răbdare, pentru că nu-ţi ies toate aşa cum ai stabilit la plecare. Ori se schimbă vremea de la o oră la alta, ori la destinaţie nu te aşteaptă ceea ce ai sperat, ori maşina îţi creează unele probleme.

Taur

Te simţi bine printre tineri, printre oameni cu spirit liber care se mai simt copii, încă, în adâncul sufletului lor. Şi tu te comporţi la fel, de parcă n-ai avea nicio grijă, şi cu o atitudine atât de pozitivă, de tonică, de optimistă, totul merge ca pe roate. Zâmbeşte, glumeşte, simte-te liber să faci orice, pentru că numai aşa vei ajunge mai repede la rezultatele visate.
Ai noroc să atragi alături de tine oameni care îţi seamănă şi care reuşesc să privească viaţa ca pe o provocare plăcută, nicidecum ca pe o povară. Cu un zâmbet pe chip şi în inimă, toate evoluează spre bine!

Gemeni

O relaţie în care eşti foarte implicat, indiferent de planul în care se dezvoltă, trece printr-un moment sensibil în care ar fi nevoie de toleranţă şi răbdare. Înainte de a lua o decizie cu privire la direcţia spre care trebuie să porneşti, e bine să arunci o privire înapoi, la tot ce aţi clădit împreună până în acest punct, ca să-ţi dai seama ce merită dus mai departe şi ce trebuie modificat.

Un conflict profesional mai vechi, o neînţelegere între prieteni, o ceartă între soţi pot fi echilibrate cu succes acum dacă reevaluezi totul cu sinceritate şi dorinţă de schimbare în bine. Nu abandona: doar repară.

CITEȘTE ȘI: Cine este Colțescu, arbitrul român acuzat de rasism! În 2008, a vrut să se sinucidă

”Ultrasul” din Parlament! Cine este co-președintele AUR, partidul-surpriză al alegerilor recent încheiate

Rac

Parcă ai fi undeva la o răscruce de drumuri: un sens duce spre trecut de care te simţi încă ataşat, iar celălalt duce spre o cale complet nouă care nu ştii clar ce aduce, tocmai de aceea stai în cumpănă: către care să îţi îndrepţi atenţia?

Nu ai dori să renunţi la ceea ce te leagă de trecut (amintiri, lucruri certe pentru care poţi băga mâna în foc, realităţi solide), dar te atrage totodată foarte mult şi noutatea, conştient că trebuie să mergi mai departe, orice ar fi. Trebuie să alegi, dar decizia e dificilă.

Leu

E vremea să te opreşti un pic din iureşul cotidian şi să te concentrezi asupra unui singur scop pe care să-l duci la îndeplinire. Nu te mai rupe în atâtea fragmenţele mici, nu încerca să duci o mie de treburi simultan pe umerii tăi, pentru că mult mai bine ai da randament dacă le-ai lua pe toate pe rând, pas cu pas, una câte una. Stai puţin de unul singur şi fă ordine în gânduri, planuri, idei, trasează o strategie unică spre un scop important şi ţine-te apoi doar de acesta.

Vei sărbători la final bucuria de a mai fi şters o sarcină de pe listă, eliberând locul pentru alt ţel!

Fecioară

Munceşti mult, dar fără prea multă tragere de inimă, de parcă ai fi chiar tu nesigur pe rezultatele spre care te îndrepţi. Poate nu ai o motivaţie clară să te împingă de la spate, ci faci totul ca pe o povară. Nu ai încotro, trebuie să îţi duci la capăt sarcina fără să comentezi, pentru că vei primi în final o recompensă.

Merită efortul, chiar dacă-ţi spui că ai fi avut şi altceva mai bun de făcut în acest timp, dar dacă e obligatoriu, ocupă-te de asta cât mai repede ca să scapi de o grijă. Ceva-ceva tot vei obţine, măcar o eliberare de stres şi tot e bine!

CITEȘTE ȘI: A început bătaia pe avere între Pepe și soție! Ce a contestat Raluca Pastramă în instanță

Oana Zăvoranu nu se oprește! E incredibil ce vrea să facă pentru a se lupta cu influencerele

Balanţă

Verdictul pe care îl primeşti azi în urma unui conflict puternic te favorizează şi e normal să fii mulţumit de rezultate. Consideri că ţi s-a făcut dreptate şi jubilezi în sinea ta şi în faţa inamicilor care ţi-au pus doar beţe în roate. A meritat să ai răbdare, să lupţi cu toate puterile pentru a-ţi demonstra nevinovăţia şi a primi din nou ceea ce ţi se cuvine, dar nu te culca totuşi pe laurii victoriei.

Riposte mai pot veni şi de acum înainte din partea celor care tot mai consideră că li se cuvine ceea ce ai obţinut tu pe merit.

Scorpion

După ce ai tergiversat o situaţie pentru că nu ştiai ce e de făcut, dintr-o dată aceeaşi situaţie parcă intră pe repede înainte. Eşti prins într-un ritm infernal de evoluţie, de parcă toate se petrec concomitent şi tu singur trebuie să le gestionezi pe toate cu atenţie. Culmea e că îţi place viteza aceasta, pentru că nu-ţi convin proiectele care trenează luni de zile, ca atare o soluţie atât de bruscă precum cea de azi nu face decât să te bucure.

E excelent să descoperi ce bine se aşează, dintr-o lovitură, mai multe aspecte în acelaşi timp. Ţi se citeşte pe chip starea de bine.

Săgetător

Relaţia de iubire nou începută înaintează într-o direcţie promiţătoare ce te motivează să depui şi mai multă pasiune în acest sens. Primeşti din partea celui care ţi-a furat inima, energie pozitivă, interes de a clădi ceva solid împreună, susţinere şi înţelegere, adică valorile potrivite pentru o iubire adevărată şi de viitor.

Primeşti din partea sa anumite semnale care îţi oferă garanţii certe că te vei putea baza pe el de acum înainte, că şi el doreşte să mergeţi mai departe cu încredere deplină în relaţia care prinde contur din ce în ce mai bine.

CITEȘTE ȘI: Cu ce a rămas Bănel Nicoliță după divorț! Cum și-a împărțit averea cu nevasta fostul fotbalist

Moș Nicolae a venit și la Gina Pistol! Ce cadou a primit viitoarea mămică, a fost teribil de emoționată

Capricorn

Ai sperat mult de la un eveniment spre care ţi-ai canalizat toată energia şi, când colo, rezultatele sunt mult sub aşteptări. Eşti dezamăgit, desigur, pentru că la cât de mult ai muncit, ai fi dorit cu totul alte rezultate. Nu trebuie să renunţi, nici să te opreşti din elan. Sunt hopuri inerente în orice proiect important, iar tu dai azi piept cu o astfel de piedică în care îţi sunt puse la încercare rezistenţa, răbdarea, voinţa de a trece peste orice.

Nu te lăsa păgubaş de la un banal impas, ci adună-ţi forţele pentru etapa următoare. Acum iei doar o mică pauză!

Vărsător

Nu te juca nici cu nervii celor din jur şi nici cu răbdarea lor, pentru că ai o atitudine superficială care poate deranja pe multă lume. Mai ales pe cei mai maturi, care nu vor privi cu ochi buni atracţia ta spre distracţie. Chiar dacă tu te simţi bine în pielea ta şi ai tendinţa de a le lua pe toate peste picior, nu ai alături de tine oameni la fel de relaxaţi.

Unii sunt prea rigizi, conservatori, învechiţi şi ar putea înţelege din amuzamentul cu care tratezi tot ce se petrece ca o dovadă de superficialitate din partea ta, ca atare ajustează-ţi tonul în funcţie de interlocutor, ţinând cont de toanele acestuia.

Peşti

Ceva te scoate dintr-o pasă proastă exact când aveai mai mare nevoie de un nou început. Gata, lasă tristeţea, depresia, frica la o parte, pentru că ceea ce se prefigurează acum într-o lumină atrăgătoare la orizont are rol binefăcător asupra psihicului tău obosit. Reuşeşti cu brio să închizi un capitol nefast din trecut pentru a începe altul cu şi mai mult chef şi entuziasm.

Parcă îţi recapeţi buna dispoziţie dintr-o dată şi cine te vede spune că ai luat o supradoză de vitamine care îţi turează acum motoarele la maximum. Menţine acest tonus viu cât mai mult posibil!

Sursa: acvaria.com

Comentarii: