LIFESTYLE

Lovitură dată de Mădălina Ghenea: la braț cu Al Pacino pe platoul de filmare

Desigur că este vorba despre un rol. Rolul care ar putea fi cel al carierei pentru ambițioasa Mădălina Ghenea, căreia nu i-au fost niciodată suficiente prezentările de festivaluri, cele de pe catwalk, calendarele, aparițiile în clipuri publicitare sau altele. Ea a tins către o carieră de actriță și a și prins câteva roluri, grație fizicului ei.

Acum, Mădălina are un rol într-o peliculă despre care se vorbește mult, având ingredientele unui potențial succes de box-office, dacă ne gândim că e o distribuție de Oscar, cu Al Pacino, Lady Gaga sau Adam Driver, iar regizor este nimeni altul decât celebrul Ridley Scott.

Culmea e că frumoasa olteancă o va interpreta pe marea actriță Sophia Loren, în filmul “House of Gucci”, film care va reda viața și moartea unuia dintre moștenitorii imperiului Gucci, Maurizio Gucci.

Mădălina a fost chemată express la probă de regizor, n-a fost nevoită să treacă prin vreun casting ca să obțină rolul. Românca a avut avantajul că fizic a fost comparată de multe ori în presa internațională cu Sophia Loren, datorită asemănării izbitoare.

CITEȘTE ȘI: Dezvăluiri din viaţa Andreei Esca: Ce trucuri a folosit pentru a-l cuceri pe soţul ei

N-are noroc în dragoste, dar are la bani

Așa s-ar putea traduce situația, dacă ne gândim că în urmă cu câteva săptămâni, abia s-a stins ecoul poveștii care a făcut vâlvă în Italia. Mădălina Ghenea și un fotbalist de la AS Roma au părut să aibă o relație, însă lucrurile au luat o întorsătură urâtă.

Mama lui Zaniolo s-a luat de Ghenea că e aproape cât ea de bătrână, și în plus fosta iubită a fotbalistului a anunțat presa că e gravidă. Șifonată serios, Mădălina și-a dat peste nas puștiului de la Roma: a negat oficial orice amor între ei doi, ba chiar și schimburile ”fierbinți” de pe Instagram. Iar între timp, Zaniolo și-a tras iubită nouă, luată tot de pe Instagram.

Și dacă în amor a dat greș, iată că fotomodelul de 33 de ani a început fimările, au apărut și poze cu ea la brațul lui Al Pacino, și va lua și ceva bănuți în vreme de criză. Onorariul ei, care nu are prea multe apariții în pelicula ”House of Gucci”, ar fi de vreo cincizeci de mii de euro, scrie Playtech.

 

 

Comentarii: