LIFESTYLE

A divorțat Trump și de Melania? Afirmația făcută de fosta soție care a pus pe jar planeta

Ivana Trump a avut o căsnicie de 15 ani cu actualul președinte al Americii, între 1977 şi 1992, iar împreună au trei copii: Ivanka, Donald Jr. şi Eric. De aceea, orice spune ea este extrem de interesant și întors pe toate fețele de presa din întreaga lume. Cum este și ultimul interviu, acordat de fosta nevastă a lui Trump pentru ”Loose Woman” care a născut multe semne de întrebare.

„De când ai divorţat de Donald Trump, s-au întâmplat multe. Între timp, a devenit preşedintele Americii. Când îl priveşti la TV, te gândeşti vreodată: Eu ar fi trebuit să fiu cea care ajunge la Casa Albă alături de el?”, a fost întrebată Ivana Trump.

„Nu urmăresc politica şi nu prea mă interesează acest domeniu”, a răspuns Ivana, care a completat: „M-aş fi descurcat grozav la Casa Albă, dar acum nu mă atrage deloc perspectiva asta, sunt într-o etapă a vieţii în care fac ceea ce vreau, merg oriunde vrea să merg cu oricine vreau şi, slavă Domnului, îmi permit asta. Îmi place să fiu liberă”.

CITEȘTE ȘI: Când a devenit insultător degetul mijlociu. Scurtă istorie

Are fir direct cu cel mai puternic om al Planetei

„Cât de des vorbeşti acum cu preşedintele? Cu ai descrie relaţia voastră actuală? Poţi să pui mâna pe telefon şi să-l suni oricând?” „Pot vorbi cu el oricând, dar este atât de ocupat şi călătoreşte atât de mult… L-am sunat la un moment dat la ora 9 dimineaţa şi l-am întrebat ce face. A zis: Semnez nişte cecuri. Dacă înainte semnam pe sume de 300.000 de dolari sau 300 de milioane, acum semnez pentru 300 de miliarde”, a povestit Ivana în interviu.

Cea mai arzătoare întrebare a primit un răspuns neaşteptat. „Dar cu Melania vorbeşti vreodată când suni? Ai o relaţie de amiciţie cu ea?” Răspunsul Ivanei: „Nu, vorbesc direct cu domnul preşedinte. Eu nu leg amiciţii cu fostele lui soţii şi nu vorbesc despre viaţa lui privată. Vorbim despre copiii noştri, uneori vorbim despre economie, dar fără să-i dau sfaturi. Doar îi spun ce mi se pare bine şi ce mi se pare rău. Dar nu vorbim despre foste soţii”.

Răspunsurile din interviu au stârnit rumoare și au provocat la scenarii despre un presupus divorţ în secret al preşedintelui. Oare Donald Trump a divorţat de Melania, dar păstrează aparențele, absolut necesare la Casa Albă şi în campania electorală?

Unii au subliniat o așa-zisă răceală între preşedinte şi Melania și au lansat ipoteza unui contract de business, conform căruia ea îşi exercită nişte îndatoriri de imagine contra unor sume virate în conturile ei.

Pe de altă parte, e foarte posibil ca Ivana să fi vrut să creeze valuri intenționat, atunci când i-a pus eticheta de „fostă soţie” la adresa Melaniei.

 

 

 

 

Comentarii: