LIFESTYLE

Accidentată, dar îndrăgostită lulea! Simona Halep, mesaje de amor pentru iubitul ei, de la distanţă

sursa: Instagram

Simona Halep n-a avut noroc la reîntoarcerea în circuit după ce s-a încoronat la Wimbledon. Ba mai mult, ieşirea din scenă la Rogers Cup a fost făcută după o accidentare, semn că efortul depus la Londra a fost atât de intens încât mai este serios de recuperat, chiar şi acum. De altfel, chiar accidentarea Serenei Williams poate confirma ipoteza de mai sus, pentru că şi americanca a pierdut finala din cauza unei accidentări.

Cum spuneam, Simona Halep n-a avut noroc la bani, dar are noroc în dragoste. Şi cum ar fi putut să nu dea apă la moară eternilor cârcotaşi care au început deja să spună cum că chiar iubirea s-ar putea să-i pună frână la carieră. C-aşa-i în… tenis!

Citeşte şi: ATENȚIE! Cum devine o fotografie de nuntă într-adevăr MEMORABILĂ!

Îi este dor de Toni?

După vacanţa în care a trăit iubirea la cote intense, în văzul tuturor, şi şi-a asumat relaţia, ducându-şi iubitul chiar şi la ceremonia de decorare de la Cotroceni, lumea aşteaptă nunta mare de la Constanţa.

Fostul lider mondial este într-o relație cu omul de afaceri Toni Iuruc, şi el tot machedon. Şi toate prognozele sunt că vor ajunge în ritm rapid şi la altar, mai ales că au şi binecuvântarea părinţilor. Chiar dacă Iuruc a mai fost însurat, scriu tabloidele, chiar de două ori, familia Simonei vrea să o vadă fericită şi nu s-a uitat la acest aspect.

Iar Simona este îndrăgostită ca o puştoaică de liceu. Acum, plecată în America, pare să treacă cu greu peste zilele în care Toni Iuruc nu e alături de ea. E singură şi se pregătește pentru turneul de la Cincinnati. Dar stă cu gândul la iubitul ei. E suficient ca lumea să-şi dea seama de asta, doar privindu-i hainele pe care le poartă. Ultima poză urcată pe Instagram o arată cu un mesaj sugestiv pe piept.„Sunt îndrăgostită nebunește de tine!”, scrie pe tricoul româncei.

Comentarii: