LIFESTYLE

Adelina Pestrițu și Iulia Albu, război cu armele pe masă! Și-au aruncat vorbe grele pe Instagram

Disputa s-a încins după ce excentricul fashion editor a criticat-o la Pro TV pe Adelina Pestrițu că-și modifică pozele în photoshop, ca să-și lungească picioarele.

Adelina a spus despre Iulia Albu, tot la Măruță la emisiune, că e o femeie frumoasă, dar răutăcioasă și a… cotcodăcit, iar mai apoi, cele două dive au mutat războiul pe rețelele de socializare.

“Am ajuns aici. În punctul în care o persoană cu un trecut de dansatoare în cluburi, care a putut doar 3,60 la BAC la limba română, o persoană CONTROVERSATĂ atât ca pregătire, cât și ca trecut, proclamată INFLUENCERUL ANULUI 2019, să cotcodăcească Live în 2020”, a scris Iulia Albu pe o postare urcată pe Instagram Stories.

CITEȘTE ȘI: ATENȚIE la ce publici pe Facebook! Cuvintele care dezvăluie dacă suferi de depresie

”Ți-ai luat palme în culise!”

Și deși spunea despre ea că nu vrea să intre în cârcotă și balamuc, Adelina Pestrițu a avut o reacție furibundă, urcând nu mai puțin de trei ”story-uri” dedicate Iuliei Albu. A recunoscut că a luat 3,60 la BAC, că a fost dansatoare în Ibiza și s-a lansat într-un atac devastator la adresa Iuliei, spunând printre altele, că aceasta ar fi fost lovită în culise.

“După cum mă știi, eu primesc și apreciez critica constructivă, pe care oamenii o fac, însă tu nu poți face asta. Pe de altă parte sunt puțin mai liniștită că totuși cineva te plătește ca să îți etalezi frustrările, pentru ca nu mai ești nevoita să mă suni pe mine să te împrumut cu bani. (remember).

E o minune că nu te-ai potolit , când ți-ai luat palme în culise ( Nu de la mine), dar nu spun mai multe pentru ca sunt o femeie si nu încurajez violența de niciun fel.”, a postat Adelina Pestrițu pe InstaStory.

“Dragii mei, îmi cer scuze anticipat pentru postarea următoarelor story-URI publicate de doamna Pestritu Adelina.
O fac pentru ca astăzi, 22 Ianuarie 2021 Adelina Pestritu a încetat sa mai fie relevantă ca influencer. Este ziua in care Adelina Pestritu a ales sa facă ce știe ea mai bine. Circ.

Aceasta persoana in vria unei crize de nervi, declanșată probabil de un val de comentarii negative primite, si-a arătat astăzi adevarata fata. Nu am nimic de ascuns. Voi Răspunde la orice întrebare atât aici cât si colegilor din presa. Nu pentru ca vreau ci pentru ca TREBUIE.

Astăzi este ziua când Adelina Pestrițu cade.”, a scris Iulia Albu într-o postare pe Facebook.

 

 

 

 

Comentarii: