LIFESTYLE

Adelina și Cristi Chivu, cuplul care se remarcă prin discreția și longevitatea relației lor: Persoana celebră care a jucat rolul de Cupidon pentru ei

Adelina și Cristi Chivu, cuplul care se remarcă prin discreția și longevitatea relației lor: Persoana celebră care a jucat rolul de Cupidon pentru ei. Cristi și Adelina Chivu s-au cunoscut pe vremea când ea lucra în televiziune și era angajata lui Dan Capatos.

Într-un podcast recent, prezentatorul TV a povestit cum i-a cuplat pe cei doi, luându-și cumva rolul lui Cupidon, deși Adelina îi mărturisese că nu „suportă’ fotbaliștii.

Adelina și Cristi Chivu, cuplul care se remarcă prin discreția și longevitatea relației lor: Persoana celebră care a jucat rolul de Cupidon pentru ei

Adelina și Cristi Chivu s-au căsătorit în 2008 și au împreună două fiice, pe Natalia și Anastasia. Cuplul a fost dintotdeauna apreciat pentru discreția de care ambii au dat dovadă, mai ales în privința vieții personale. Ei s-au cunoscut pe vremea când Adelina era jurnalistă și lucra pentru Dan Capatos.

CITEȘTE ȘI: Ce n-a mers în povestea de iubire dintre Andreea Raicu și Cristi Chivu. Vedeta nu s-a mai ascuns, a recunoscut totul

Cum s-au cunoscut Adelina și Cristi Chivu

Prima întâlnire dintre Adelina și Cristi Chivu a avut loc în 2007. Pe atunci, fostul căpitan al României abia se transferase de la AS Roma la Inter Milano. Ea era angajată în departamentul de sport al Antenei 1 și îl avea ca șef pe Dan Capatos. Adelina îi mărturisise prezentatorului TV că nu suportă fotbaliștii și cu greu s-a lăsat convinsă să-i acorde o șansă lui Cristi Chivu.

„Era la mine în secție, când eram la Antena 1, povestea e mai lungă. Da, Oancea a zis să fac o echipă, apoi să facem echipă pe mondenități, Oana Mizil la revistă, eram la băute, șprițuri, acolo venise și Adelina, din familie bună. Ai ei au zis să îi dea bani dacă se angajează undeva.

Ea era deja la sport, stătea pe la aeroport, „săraca’, și am făcut brigadă de gagici, la Antena 1 și, na… „Dați știri cu Miki de la Capital’… acum zic, ne auzeau ăia de la Observator și au început fetele: „du-te, că vine ăla, vine Chivu, du-te, Adelina’. Ea nu, că nu suportă fotbaliștii.

S-a dus până la urmă, a remarcat-o, prin Mario, apoi o aniversare în Fratelli și cânta Holograf… i-am zis: „du-te!’. S-a dus la filmare și au rămas împreună, am reușit și cu Gabi Popescu cu Crina Abrudan, le-am luat bilete la film, la Cinema Pro, Luceafărul’, a transmis Dan Capatos pentru iAM Sport.

Cristi și Adelina Chivu s-au căsătorit după un an de relație

Între Adelina și Cristi Chivu s-a înfiripat o iubire pasională, astfel că au făcut nunta după un an de relație, în 2008. Evenimentul a fost grandios și s-a desfășurat la Palatul Stirbey din Buftea. Astăzi sunt tot împreună, au două fiice și locuiesc în Italia.

CITEȘTE ȘI: Adelina Chivu i-a dat pe spate pe italieni cu… pufuleții: `Iau pentru tot autocarul cu care merg fetele la școală!`

„Au trecut foarte repede și foarte usor. Ne mai certăm, dar nimic grav. Nici eu nu ne dădeam șanse ( n.r relației). Ne-am lipit foarte repede, după care a venit sarcina cu Natalia. M-am speriat, dar am avut noroc că a fost un bebeluș foarte bun’, a dezvăluit Adelina.

Comentarii: