LIFESTYLE

Adevărul despre marea iubire a lui Nicu Ceauşescu! Soprana Daniela Vlădescu măruriseşte: „Nu mi-a spus niciodată te iubesc şi doar am suferit!”

„Eu nu am avut o viață ușoară. Am avut viața cea mai grea în perioada acelei relații, după care am tras toate ponoasele ani de zile, încă 5 sau 7 ..”… E un început de naraţiune şocant, însă vă asigur că este mult mai surprinzător tot ceea ce urmează. Pentru că în folclor, în adevărul tabloidelor şi în istoria romanţată, soprana Daniela Vlădescu a fost iubita lui Nicu Ceauşescu. De fapt, o mare iubire doar în ochii tuturor. „A fost nedreaptă pentru că a fost unilaterală – așa cum unii au vrut s-o prezinte, ca o mare iubire reciprocă. Nu a fost așa.”, explică soprana în Libertatea.

„Dacă nu-ți spune niciodată că te iubește și nu-ți spune niciodată că-i e dor de tine. Iar să-mi dovedească prin fapte, asta cu certitudine n-a făcut-o, dar măcar să fi spus o dată .. Relația a durat patru ani, de fapt, patru ani de tristețe, de singurătate. M-a afectat relația, și apoi m-a afectat și că am fost judecată c-am avut o viață de lux. Eu n-am profitat prin absolut nimic de această relație. N-am avut nevoie de nimic. (..) Eu am fost un om onest și mi-am dat tot sufletul în relația asta. (..) “, mărturiseşte Daniela Vlădescu.

Citeşte şi: Boala care a răpus-o pe Stela Popescu afectează milioane de români: Simptomele apar foarte târziu

Nu l-a vizitat niciodată în puşcărie!

Povestea s-a rupt în vara anului 1989. Artista spune că s-a îmbolnăvit la gât. L-am rugat să o lase să-şi reia cariera și să-şi vadă de viață ei.

“L-a iritat, pe moment am primit amenințări că voi fi distrusă. A doua seară erau lacrimi la telefon că nu poate fără mine, deși se putea foarte bine fără mine, o simțisem pe pielea mea.”

Când l-a vizitat în decembrie 89, pe 21, soprana spune că a făcut-o din amiciţie, pentru că iubirea ei murise.„În decembrie mi-am riscat chiar viața, când m-am dus la el. Aveam pure sentimente de prietenie și de milă pentru un om care trecea prin niște momente cumplite și era un om nevinovat, eu știu foarte bine asta. Când mi-a dat telefon prima oară, de la Sibiu, să mă duc că este singur, în 21 decembrie, m-am dus. Trebuia să vorbească cu cineva, nu mai avea pe nimeni. N-avea un prieten adevărat. După aceea, am aflat foarte multe lucruri pe care nu le știam și mi-am dat seamă că este un om care nu merită.”, spune Daniela Vlădescu.

Cu toate astea, nu s-a dus însă niciodată să-l viziteze la închisoare. De ce? „Eram sigură că vrea să-mi spună ceva ce alții ar fi vrut să afle și ce eu nu voiam să știu.”, încheie soprana, în interviul pentru Libertatea. De regretat, e ca-n cântec: nu regretă nimic. Nici povestea de iubire cu controversatul „prinţişor” al Ceauşeştilor. Nici faptul că a rupt relaţia.

Comentarii: