LIFESTYLE

Zăvoranca, interzisă de Pepe în telenovele? Ce dezvăluire-bombă face vedeta tv, după ce a revenit pe micile ecrane

Lumea s-a întrebat la un moment dat de ce, după succesul înregistrat cu telenovela „Numai iubirea”, Oana Zăvoranu a ieşit brusc din peisaj. Abia acum, când a revenit în luminile reflectoarelor nu doar prin late-night-show-uri, Zăvoranca a ţinut să lămurească misterul… Culmea, ar fi fost vorba de un… sacrificiu, nu ca cel din producţia Antenei 1 în care joacă Oana, ci unul adevărat.

Într-un interviu pentru Perfecte.ro, Oana Zăvoranu a mărturisit care a fost motivul. Din dragoste pentru Pepe şi pentru căsnicia lor, Zăvo a spus că a pus stop apariţiilor în seriale. Pepe ar fi făcut crize de gelozie, a explicat Oana, care mai târziu şi-a dat seama că practic se sacrificase degeaba.

”Dacă stau să mă gândesc, cred că într-o parte a minţii mele, undeva, mă dădusem bătută! Ziceam, am făcut prostia să renunţ pentru o prostie, că era gelos ex-ul (n.r.: Pepe, fostul soţ al Oanei) şi asta a fost, poate trebuie să plătesc pentru că nu am avut minte atunci!”, a declarat Oana Zăvoranu pentru perfecte.ro.

Citeşte şi: Cele mai folosite TESTE DE INTELIGENŢĂ: oamenii deștepți răspund ÎN MAI PUŢIN de 10 secunde

Pepe, gelos pe Papadopol?

Cel puţin, aşa a lăsat Oana Zăvoranu să se înţeleagă. Că scenele de dragoste între ea şi colegul de platou, în persoana actorului Alexandru Papadopol, aveau darul de a-l scoate din minţi pe cântăreţul latin-lover cu sânge fierbinte.

”Da, da, nu se mai putea să ne mai pupăm cu Papi… o mizerie! Asta e, mintea de atunci, sacrificii în van! Astea sunt sacrificii care nu merită!”, a adăugat vedeta, care a trăit o tumultoasă poveste de iubire şi căsnicie de 5 ani cu Pepe.

Mariajul s-a încheiat cu un scandal-monstru după ce osta prezentatoare şi actriţă l-ar fi înşelat, a susţinut atunci artistul. S-au bălăcărit pe la tv, s-au acuzat, s-au dat în judecată unul pe celălalt pentru furt, pentru calomnie, pentru orice, şi într-un final au divorţat la notar, chiar de ziua Oanei. Cu flori şi cu… tort.

Comentarii: