LIFESTYLE

Adi Vasile, înainte de startul în Liga Campionilor:” În luna ianuarie se pot decide multe”

Cristina Neagu & co. nu au avut mult timp de relaxare cu ocazia sărbătorilor de iarnă. CSM București a reluat pregătirile rapid, pentru a pregăti cum se cuvine meciurile din competițiile interne și internaționale.

Cu patru dispute în Liga Campionilor (FTC – în deplasare, Vipers – acasă, Rostov – în deplasare, Bietigheim – acasă), și două confruntări în Liga Florilor (Baia Mare și Bistrița), „tigroaicele” au parte de start de foc în 2021.

„Ianuarie este o lună foarte importantă, în care se pot decide anumite lucruri pentru perioada următoare. Începutul din Liga Campionilor atât de devreme… este complicat să prindă echipele în formă”, spune antrenorul Adi Vasile.

Tehnicianul echipei din Capitală are bătăi de cap din cauza absențelor importante din lot. Dragana Cvijic, Sandy Barbosa, Bianca Bazaliu și Denisa Vâlcan fiind accidentate.

„Pe lângă accidentările serioase, mai sunt mici probleme la unele dintre fete, dar sperăm să rezolvăm totul. Din păcate, staff-ul nostru medical a început 2021 în  forță”, mărturisește antrenorul CSM-ului.

„Începem tare 2021, ne așteaptă un meci foarte greu în Ungaria,  mergem acolo să ne batem și să fie bine, la final. Suntem într-o situație nu tocmai plăcută pentru că avem accidentări și nu suntem complete pe toate posturile, ne dorim să compensăm absențele„, spune si Crina Pintea.

CITEȘTE ȘI: ATENȚIE! Cum devine o fotografie de nuntă într-adevăr MEMORABILĂ!

„Știm ce avem de făcut”

În tur, CSM s-a impus fără emoții, însă antrenorul Adi Vasile explică de ce meciul din Ungaria nu va semăna deloc cu cel de la București.

„FTC va juca cu altă echipă față de meciul de la București, atunci aveau multe jucătoare cu Covid, noi suntem acum cei cu multe accidentări și avem de suferit. Au o echipă sudată în mulți ani, un sistem clar, o identitate aparte, îi cunoaștem bine, știm ce avem de făcut, contează să fim conectați sută la sută de la primul până la ultimul minut, pentru că vom avea un meci greu”, este convins Adi Vasile.

Revenită pe teren după ce în luna decembrie a ratat Campionatul European din cauza faptul că a fost infectată cu virusul SARS CoV 2, Crina Pintea are ambiții mari.

” Mi-a lipsit mult handbalul, îmi doresc mult ca după această lună să mi acord timp, revenirea nu este atât de simplă. Dorința este foarte mare, dar nu știi niciodată cum răspunde corpul. Am spus în acel moment că voi reveni pe teren mai puternică și psihic, și fizic”, mărturisește Crina Pintea.

 

 

 

Comentarii: