LIFESTYLE

Adi Vasile:” Știm ce ne așteaptă cu FTC și suntem pregătiți!”

CSM București dispută mâine, de la ora 17.00, meciul din Liga Campionilor cu Ferencvaros Budapesta, în Sala Polivalentă din Capitală, tot fără spectatori din cauza restricțiilor generate de pandemia de coronavirus.

Două victorii, o înfrângere și un meci amânat. Așa arată bilanțul CSM-ului înainte de jocul cu unguroaicele de la FTC.

Adi Vasile, antrenorul „tigroaicelor” speră ca fetele sale să facă uitată înfrângerea din Norvegia, iar cel mai potrivit moment este duelul cu formația maghiară. Unul tăios, în cele mai multe situații.

„Mereu e dificil să joci împotriva lui FTC, au relații de joc construite în mulți ani, au viteză de joc și de pasare foarte bună. Dacă nu le oprim, viteza lor comparată cu gabaritul nostru în apărare ar da un avantaj pentru ele.

Cu siguranță știm ce ne așteaptă și suntem pregătiți. Ele sunt luptătoare, așa cum am văzut și în ultimul meci din Danemarca, unde au reușit să câștige, deși n-au avut multe jucătoare. Diferența în astfel de meciuri o face echipa, energia, relaționarea, modul în care jucătoarele comunică.

Când un grup se poate privi în ochi, lucrează unitar, aceasta este cea mai mare valoare a echipei. Mă bucur că de foarte multe ori noi am demonstrat-o și sper să o facem încă o dată duminică”, spune Adi Vasile.

CITEȘTE ȘI: Sentimentul de déjà-vu – experienţa ciudată pe care încearcă să o deslușească oamenii de ştiinţă / VIDEO

Revine Neagu!

Bucureștencele au primit vești bune în cursul acestei săptămâni, când liderul Cristina Neagu a revenit la antrenamente. Căpitanul echipei a stat 14 zile în izolare după ce a fost diagnosticată cu Covid-19. Partea goală a paharului o reprezintă situația incertă a Alexandrinei Cabral Barbosa.

„Cristina a revenit la antrenamente de joi, după două săptămâni acasă este evident că ritmul ei a avut de suferit, dar calitatea pe care o are poate compensa aceste pauze. Trebuie să avem însă răgaz cu ea.

Sandy Barbosa este în recuperare după accidentarea musculară din Norvegia. Este pe drumul cel bun, vom vedea la ora jocului cu FTC dacă ne putem baza pe ea” , explică antrenorul CSM-ului, care are o mare nemulțumire însă: lipsa galeriei!

„Sper să nu mă obișnuiesc cu această atmosferă, deși aceasta va fi realitatea noastră în viitorul apropiat. Când mă uit la meciurile din trecut și aud zgomotul creat de fani mă și sperii ușor.

Și mă gândesc: „Doamne, unde a dispărut atmosfera asta”? Ne lipsesc spectatorii, într-adevăr, dar Sala Polivalentă are pentru noi o energie aparte”, mărturisește tehnicianul ”tigroaicelor”.

 

 

 

 

Comentarii: