LIFESTYLE

Fostul Andreei Bălan, infectat, dar fericit: nu stă singur la izolare, ci cu iubita din ”Ferma”!

George Burcea a făcut primul anunțul că este pozitiv la virusul Sars Cov 19. Și a mai spus și că s-a izolat, a anunțat pe toată lumea cu care a intrat în contact în ultimele zile, dar n-a zis dacă printre aceste persoane s-ar afla si cele două fiice pe care le are cu Andreea Bălan, pe care ca un tată model cum zice că este poate le-a vizitat.

”Așa este, am fost depistat cu noul virus – COVID – 19. Vreau să vă asigur că mă simt bine, nu am niciun fel de simptome în acest moment și m-am izolat imediat, în casă. Totodată, i-am sunat pe toți cei cu care am intrat în contact și le-am spus despre rezultatul testului.

Sunt optimist și sunt sigur că voi trece și peste această nouă provocare din viața, cât se poate de rapid”, a spus actorul pentru Stirileprotv.ro.

Dar probabil însă că cele mici au scăpat, dacă ne luăm după spusele Andreei Bălan, care a dezvăluit cum că Burcea își vede fetele rar, din ce în ce mai rar, chiar dacă ea ar vrea ca el să-i dea o mână de ajutor, nu o face. Are, în schimb, foarte mult timp de noua iubită, Viviana Sposub.

CITEȘTE ȘI: Când a devenit insultător degetul mijlociu. Scurtă istorie

Vrea să o ceară pe actuala iubită?

Nici bine nu s-au cuplat, de fapt, nici bine nu s-a apucat lumea să descoasă povestea, că se pare că, exact ca la Brigitte și Pastramă, relația lui Burcea cu actuala parteneră se va termina la altar, spun prognozele.

Nu neapărat pentru că așa ar fi în vreun contract, ci pentru că George Burcea ar avea niște polițe de plătit fostei soții, care a apărut într-o relație înainte ca divorțul lor să se termine. Cert e și faptul că zic amicele Vivianei că este foarte îndrăgostită.

Iubita lui Burcea este practic vedetă peste noapte, după ce a prezentat o scurtă perioadă rubrica meteo de la Antena 1 și apoi a făcut saltul la Pro TV, la ”Vorbește Lumea”. Spun cârcotașii că a ajuns acolo grație nu vreunor talente de prezentatoare, ci mai mult datorită pozelor provocatoare de Instagram.
Cert e că acum după relația cu fostul Andreei Bălan, toată lumea vorbește despre ea.

Iar ea tocmai ce a confirmat că e și ea infectată cu coronavirus. “Ieri, după ce George a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus, am decis să mă programez la testare. Tocmai ce am primit rezultatul și mi-a fost confirmat faptul că am și eu virusul.

Momentan, ne simțim bine amândoi, iar pentru următoarea perioadă vom sta izolați la domiciliu. Vă ținem la curent cu starea noastră, dar sunt sigură că vom trece cu bine peste acest moment”, a declarat Viviana Sposub pentru protv.ro.

 

 

 

 

Comentarii: