LIFESTYLE

Adio, dar rămân cu tine? Conect-R doarme acasă la Misha, iar lumea vorbeşte că împăcarea la secret

Ce e cert e că cel puţin divorţul de acum doi ani a fost ţinut „la păstrare” până când Conect-R s-a decis să spună adevărul: el şi Misha erau separaţi în acte de mai bine de un an. Între timp însă, totul a curs ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Cei doi artişti au făcut ca Maia să nu simtă că au divorţat. „Cel mai important lucru, poate e general valabilă nu doar pentru noi, ci pentru toţi, este ca fructul unei iubiri, copilul, să rămână în continuare şi cu mamă, şi cu tată. Asta este esenţial.”, a mărturisit cântăreţul la emisiunea lui Măruţă.

Şi tot acolo s-au petrecut momente în care Misha şi Conect-R s-au tachinat ca doi îndrăgostiţi. Fanii lor au reacţionat şi le-au spus că se vede de departe că ei doi se iubesc. „Nu am cum să nu-l iubesc, dar vorbim de alte sentimente…”, a spus fosta soţie a lui Relu, în timp ce el a completat: „Cum să n-o iubesc, Doamne iartă-mă? E mama copilului meu, normal că o iubesc.”

Citeşte şi: Melania Trump și-a donat rochia purtată la primul bal prezidențial. Vezi CUI

Au scos o piesă împreună

Zvonurile că Misha şi Conect-R sunt iar un cuplu au prins contur şi mai mult după ultima piesă, pe care cei doi au lansat-o. Misha şi Conect-r au un copil împreună, au avut o căsnicie şi acum ar trăi o nouă poveste de iubire. Recunosc chiar ei că se mai iubesc şi împart chiar şi aceeaşi casă.

Vine Relu în fiecare zi la Maia…”, a dezvăluit Misha, în timp ce Conect-R a adăugat că mai şi rămâne peste noapte în mansarda din casa unde au stat împreună. Iar Misha a recunoscut chiar că că nu este exclus ca în viitor să mai aibă încă… un copil cu Conect-R.

Comentarii: