LIFESTYLE

Baschet cu… mănușile de box

Andrei Arădoaie și Cristian Filip fac spectacol în ringul de box, dar și sub panou! Pugiliștii dinamoviști i-au provocat pe colegii de la echipa de baschet, Andrei Calenic și Javon Masters, la un antrenament inedit. Sportivii s-au distrat încercând să arunce la coș… purtând mănuși de box.

„Noi suntem multifuncționali, înainte de antrenament mai facem un baschet. Ne pricepem, deci nu ne facem chiar de râs. I-am învățat și pe ei să dea cu pumnul”, glumeşte campionul european U22 la box, Andrei Arădoaie,. Colegul lui Cristian Filip, medaliat cu bronz la Campionatul European de tineret, completează: „Eu vin la fiecare meci pe care îl au baschetbaliștii de la Dinamo acasă, dar nu am reușit până acum să intru cu ei în teren. Mă bucur că am putut să le pun și lor o pereche de mănuși, să vadă cum e. Sper să nu faulteze de acum înainte”.

Exerciţiul a fost amuzant şi pentru baschetbalişti: „Ei ne-au arătat câteva mișcări din box, sper că i-am învățat și noi puțin baschet. Suntem pașnici, nu vom folosi în timpul meciurilor mișcări din box”, spune Andrei Calenic, jucător al lui Dinamo Știința București.

„Eu n-am mai boxat de mult timp, așa că mi-au prins bine sfaturile lor. Mi-a plăcut acest antrenament, însă mi-a fost imposibil să înscriu cu mănușile de box, deși am tot încercat”, mărturiseşte celălalt dinamovist, Javon Masters.

Citeşte şi: Kate Moss dezvăluie trucul ei de frumusețe pentru o PIELE NETEDĂ

Joaca de dinaintea concursurilor tari

Andrei Arădoaie și Cristian Filip vor lupta pentru calificarea la Jocurile Olimpice în cadrul turneului preolimpic de la Londra, din martie. Baschetbaliștii dinamoviști ocupă locul patru în Liga Națională și sunt calificați în Final Four-ul Cupei României.

„Este presiune, oricât am încerca noi să nu o simțim. Este prima noastră Olimpiadă, ne dorim să fim acolo și presiunea vine automat”, spune pugilistul Andrei Arădoaie., în timp ce Cristian Filip este categoric: „Eu nu mai vreau să aștept încă o Olimpiadă. Acum e momentul!”.

Baschetbaliştii dinamovişti, partenerii de joacă ai boxerilor, le ţin pumnii: „Sper să am și eu ocazia să îi văd boxând. Le doresc să se califice la Jocurile Olimpice și să facă o impresie bună la Tokyo.”, le transmite Andrei Calenic.

„Ei încearcă să se califice la Jocurile Olimpice, e un lucru impresionant. Le doresc mult succes. Dacă vor boxa însă cu vreun canadian la Tokyo, voi ține cu Canada.”, mărturiseşte însă canadianul Masters.

Comentarii: